Jenny ajándéka

Vágólapra másolva!
Jenny jelképesen átnyújtotta a két és félmillió forintot egy arra érdemes lakónak. Ezzel az összeggel beköltözésekor növelte a nyereményalapot.
Vágólapra másolva!

Jenny beköltözésekor 2 500 000 forinttal növelte a Való Világ 3 győztesének nyereményét. Az összeget szimbolizáló csekket jelképesen át kellett nyújtania egy Villalakónak, akiről úgy gondolja, a legjobban megérdemli az utalványt.
Jenny: Tudom, hogy nagyon jó szíve van. Tudom, hogy segítene azoknak, akik rá vannak szorulva. Ezért Katkának adom a csekket.

Forrás: RTLKLUB

Katka félálomban is meghatódott, a többi lakó pedig zavartan nézett körül. Nem mintha a döntésen lepődtek volna meg, hiszen a két lány az utóbbi időben minden szabadidejét együtt tölti.

A barátnők a teraszra menekültek cigarettázni, ahol Katka reagált is a gesztusra:
Katka: Nagyon jól esett, hogy engem választottál. Ha tényleg a kezemben lenne ez az összeg, megkérdezném, mire van szükség, de egymilliót hagynék ott az egyik női klinikán. Másfélmillióért kézzel fogható dolgokat vennék, és azokat adnám oda a gyerekkórházaknak.

Forrás: RTLKLUB

A Villában most a nyugalomé a főszerep. Katka és Jenny a hálószoba mélyén ország-városozik, a fiúk a jacuzziban áztatják magukat, Leo és Ágica egymás társaságát élvezi kellő közelségben a nappaliban. Csak Anett biciklizik rendületlenül a teraszon.