Szexcsata: Katka és Frenki

Vágólapra másolva!
Csabának végre sikerült meghódítania Anettet. Frenki és Katka barátsága is elmélyülni látszott, olyannyira, hogy... 
Vágólapra másolva!

A két hoppon maradt bokszoló visszatért a Villába és elmesélte a többieknek, hogy sajnos nem róluk szólt az este. Kicsit vigasztalták őket, majd hogy mindenki jól érezze magát, egy hatalmas buli vette kezdetét.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Az eddig féken tartott ösztönök teljes mértékben elszabadulni látszódtak. Természetesen ez az este sem múlhatott el Ágica és Leo üvöltözése nélkül. A borsodi lány azonban úgy leitta magát, hogy végül már nem volt ereje ordítozni és csak szerelme gondoskodásának köszönheti, hogy biztonságban ágyba került. Leo ugyanis erőtlen kedvesét bevitte a szobába, levetkőztette, majd ágyba dugta.

Marcsi és Milo is már jó ideje megszokott párost alkotnak, és általában tudjuk, hogy mit várhatunk tőlük. Kis maszatolás a paplan alatt, halk sóhajok, felemás kielégülés. Marcsi legnagyobb bánatára a koreográfián most sem változtattak. Ő ugyanis már kezdi unni ezt a néha egyoldalú gyönyört és többet akarna. Milo azonban még nem enged.

A harmadik páros Csaba és Anett. Csabának már igen sok energiája van abban, hogy ebből a kapcsolatból legyen valami. Azt ugyan egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy a mai napon folytatódik a viszony, de az biztos, hogy a lovász tegnap addig tekergette a lányt míg végre az adott néhány csókot.

Forrás: RTLKLUB

A meglepetés azonban Katka és Frenki. A két játékos ugyanis igen közel került egymáshoz az éjszaka folyamán, bár nem a megszokott módon. A fergeteges buli után együtt tértek nyugovóra, mondván, itt baj nem lehet.

El is szenderedtek, ám Katka gyomrában ádáz küzdelmet folytatott a bor a sörrel, majd ellenük indult még a rum is. Ennek eredményeképpen a ceglédi lány a reggeli órákban kiadta minden fájdalmát. Az elfogyasztott ital és étel visszaköszönt a megvetett ágyban.

Frenki felébredt a szokatlan hangokra és értetlenül nézelődött. Lassan felismerte a helyzetet és nem volt rest kimenni néhány rongyért, hogy kipucolja Katkát a maga által teremtett helyzetből. A lepedőt lehúzták, majd valamelyest rendbe tették magukat.

Forrás: RTLKLUB

Ezzel vissza is aludhattak volna, de nem ez történt. Nagy kifli el kezdte simogatni kis kiflit, aki ettől beindult és bizony az előadott mozdulatsorból egyértelműen arra lehet következtetni, hogy utat engedtek a vágynak. A testi szerelem kedvelői nem hazudtolták meg magukat, bár sok látványelemet nem tettek a produkcióhoz és maratoninak sem lehet nevezni az akciót.

Körülbelül tíz perccel később már a teraszon cigizgettek és beszélgettek, de nem az előbbi alakításukról, hanem Katka rosszullétéről. Felismerve, hogy még korán van, egyébként sincsenek jól, visszafeküdtek és békésen elaludtak.