Garami József: Nagyobb megbecsülést érdemelne a futball

Vágólapra másolva!
Magyarország legnépszerűbb focicsapatának, a Ferencvárosnak a szakmai igazgatója a Társalgóban minden kíváncsi szurkolói kérdésre válaszolt. A drukkerek által csak mesternek szólított hatvanhárom esztendős szakvezető örül a Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa-sikernek, bízik a bajnoki címben, és nem bánná, ha az őszi BL-sorozatban Vukmir fogná majd Inzaghit.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
- Milyen érzés a legnépszerűbb magyar klub mesterének lenni? Más az Üllői úti kispadon ülni? (Micky24)
-


- Üdvözletem, Garami úr! Amikor a Fradihoz került, nem igazán kedveltem, de most már tudom, hogy jó szakember, akinek a Ferencvároshoz méltó szakmai tudása van! Jövőre a BL-ben meddig juthatunk? Gratulálok a keddi MK-győzelemhez! (csokutya)
- Először meg kell nyernünk természetesen a bajnokságot, sok függ attól, hogy a nyár folyamán milyen játékosokkal tudunk erősíteni.

- Mennyi esélyt lát a bajnokság megnyerésére? (Emin3m_girl)
-
Véleményem szerint a nemzetközi szereplésért öt csapat fog küzdeni: az MTK, a Fradi, az Újpest, a Debrecen és a Zalaegerszeg. Miután ez volt a célkitűzésünk, szeretnénk ennek megfelelni, de természetesen szeretnénk megőrizni az első helyet.

- Mester! Szerintem ősszel a Milan ellen mindenképpen Vukmir fogja Inzaghit! (sevenside)
- Úgy legyen!

- Remélem, megmutatjuk tavasszal, hogy a Fradi ilyenkor mindig erősebb, és hogy nem veheti el senki a bajnoki címet. Kérdésem az lenne, hogy mennyire fontos a kupa? (Pip)
- Természetesen a kupa is nagyon fontos. Egyébként én nem érzem ilyen egyszerűnek ezt a tavaszi elképzelést, de természetesen reménykedem. Az első öt mérkőzés nagyon sokat fog számítani a végelszámolásnál, és reménykedem, hogy a sok sérülés ellenére meg tudjuk tartani a táblázaton elfoglalt pozíciónkat.

- Mit szól csapata keddi meccséhez? Ön szerint jól játszottak játékosai a ZTE elleni Magyar Kupa-derbin? (Mono06)
-
Nehéz mérkőzés volt, egy jól játszó Zalaegerszeget sikerült legyőznünk, nagy küzdelemben. A játékon még van mit javítanunk, de a győzelemért mindenki megtett mindent, a tudásának megfelelően.

- Kit szeretne ellenfélnek a kupában? A BKV Előrét? (han_zoli)
- Ez nem kívánságműsor, de leginkább annak örülnék, ha bennmaradna a BKV (ez megtörtént - a szerk.), és velük kerülnénk össze.

- Ez talán most nem időszerű (mert a Fradinak jól megy), de meddig van szerződése az Üllői úti kispadra? (JaniBp)
-
Június végéig.

- Ha felkérik, ugye marad? (JaniBp)
- Ha felkérnek, majd megválaszolom. :)