Irvine kikezdte Raikkönent

Vágólapra másolva!
A Ferrari korábbi pilótája, Eddie Irvine ismét kedvenc időtöltésének hódolt, és belemart az egyik Forma-1-es versenyzőbe. Az áldozat ezúttal Kimi Raikkönen volt, a gyenge formában lévő finn megkapta a magáét az észak-írtől.
Vágólapra másolva!

Amíg Irvine a Ferrari egyik pilótáját magasztalta, addig a másikat, a szezon előtt jobbnak tartott Raikkönent élesen kritizálta.

"Úgy vélem, Felipe remek munkát végez. Malajziában a brazil sem alkotott maradandót a rajt után, hiszen ketten is megelőzték, de tapadt Hamiltonra. Sokáig úgy is tűnt, meg tudja verni a britet, de aztán kisodródott, és még Raikkönen is megelőzte, így elszálltak Massa esélyei."

Irvine korábban éveken keresztül volt másodhegedűs a Ferrarinál Michael Schumacher mögött, éppen ezért örül neki, hogy Massa keresztbe tett a szezon előtt elsőszámú pilótának kikiáltott Raikkönennek.

"Felipe átkozottul gyors volt. Malajziában lehetett volna higgadtabb is, de utána fantasztikusan teljesített"- folytatta Irvine, Massa két futamgyőzelmére utalva.

"Raikkönen az eddigi szezonban eddig egyszerűen nem volt elég gyors. Massa a téli tesztek során, és az eddigi futamokon is jobb volt nála. Nem tudom mi történt vele, de a lehető leghamarabb be kell állnia a sorba, vagy abba kell hagynia a piálást, mert ha nem nyer, inni sem tud"- fejezte be a kritikus Irvine.