Ezek pénzért még embert is vernek

Bohár Dániel 888 borító
Vágólapra másolva!
Budapesten az utcán sétáló ártatlan emberek szétverése 2006 óta nem divat. Nem kellene hagyni, hogy ezt a borzasztó szokást a baloldal újra visszahozza.
Vágólapra másolva!

Nyugat-Európában mostanság is a szürke hétköznapok része, hogy magukat antifa aktivistának nevező valójában bűnözők agyonvernek embereket. Azt, hogy ők így szeretik élni az életüket hagyjuk rájuk.

Mi, Magyarországon viszont nem szeretnénk, hogy újra megtörténjen az, ami hétvégén Budapesten. Több emberre is rátámadtak hátulról, viperával verték össze őket csakúgy. Heccből.

A rendőrség ismét profi volt, hiszen az elkövetők többségét szinte azonnal elkapták. Kiderült, hogy a külföldi baloldali bűnözők mellett magyarok is vannak. Egész konkrétan egy nő, aki ismert szélsőbalos.

A radikális rendbontó nemcsak viperával szeret verekedni, hanem bizony a baloldali a pártok körül is mozog. Olyan emberekkel van szoros kapcsolatban, mint Pikó András, nyolcadik kerületi polgármester, Gulyás Márton, a Partizán alapítója vagy éppen Jámbor András és Tordai Bence a Párbeszéd képviselői.

Jámbor egyébként többszörösen érintett az erőszakos cselekményben, hiszen a Szikra Mozgalom nevű egylete szoros kapcsolatot ápol külföldi antifákkal.

Jámbor jelenleg Amerikában tartózkodik, nem csodálkoznék, ha éppen tarhálási céllal, ugyanakkor bízom benne, hogy tette miatt a rendőrség már a reptéren fogadni fogja.

Ennek az ügynek ugyanis felelőse kell, hogy legyen. Budapesten, Magyarországon nem lehet ártatlan embereket szétverni felelősségre vonás nélkül.

Érdemes ugyanakkor látni, hogy miért történik mindez. A baloldalt külföldről fizetik, ezt már mindenki tudja. Ugyanakkor hiába öntöttek 4 milliárd forintot a balosok ölébe, nem tudtak élni vele.

Ha nem megy a politikai hisztériakeltés, akkor jön az agresszió. Jámborék balhét akarnak, azt szeretnék, hogy destabilizálódjon a hazai helyzet.

Van egy rossz hírem, nem fog menni.