Ingyenes jogi tanácsadás a Közép-Dunántúlon

Vágólapra másolva!
A közép-dunántúli régióban (Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém megye) tizenöt településen kérhetnek ingyenes jogi segítséget munkavállalók, munkaadók, álláskeresők, pályakezdők munkaügyi, munkajogi, cégjogi, társadalombiztosítási témakörben a Jogpont Hálózat keretében február közepétől - jelentették be Tatabányán.
Vágólapra másolva!

A közép-dunántúli régió Jogpont Hálózatának nyitórendezvényén Jankovszky Sándor projektmenedzser elmondta: az ügyfelek gondjait megismertetik a jogalkotókkal is, hogy lássák, hol van szükség változtatásra. A régióban a projekt költsége a kétéves időtartamra 108 millió forint.

Összesen 141 településen van Jogpont Hálózat

Az országban 141 ponton lehet ingyenes jogi segítséget kérni a Jogpont Hálózat keretében, amely európai uniós forrásból valósul meg az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában. A szolgáltatást létrehozó konzorcium tagja a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, a Magyar Iparszövetség, az Ipartestületek Országos Szövetsége, az Általános Fogyasztási Szövetkezetek és Kereskedelmi Társaságok Országos Szövetsége, valamint a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége.