Itt az NCIS testvére

Vágólapra másolva!
Két főszereplő már megvan az NCIS készülő testvérsorozatához, nem kispályás arcokról van szó.
Vágólapra másolva!

Bár a CBS hivatalosan még nem erősítette meg, az Entertainment Weekly újságírója, Michael Ausiello több forrásból tudni véli, hogy két főszereplő már megvan az NCIS spin-offjához. Az új szereplők a jelenleg futó hatodik évadban tűnnének fel, hogy aztán saját széria induljon velük.

Az egyik új karaktert a hírek szerint Chris O'Donnell játssza, aki két Batman-filmben alakította Robint, ezenkívül olyan filmekben láthattuk, mint az Egy asszony illata vagy legújabban a Max Payne - Egyszemélyes háború. O'Donnell újabban a tévé iránt is érdeklődik, a kétezres években hosszabb-rövidebb vendégszerepet vállalt például az Ügyvédek-ben, a Két pasi meg egy kicsi-ben és a Grace kliniká-ban.

Az NCIS egyelőre cím nélküli spin-offjában a színész egy Callen nevű ügynököt fog megjeleníteni, aki egy igazi átváltozóművész, úgy cserélgeti a személyiségeit, mint más az alsógatyáit. Az ő munkáját segíti többek között az Irakot és Afganisztánt is megjárt Sam Hanna, az egyetlen házas ember a csapatból.

Utóbbi szerepet - legalábbis Ausiello értesülése szerint - LL Cool J-re bízták a készítők: a főleg rapperként ismert sztár színészi munkákat is vállal, bár az utóbbi időben nem épp elsőrangú filmekben (Rollerball, S.W.A.T., Egy gyilkos agya). Őt is láthattuk már tévés produkciókban, egy-egy epizód erejéig megjelent például a Doktor House-ban vagy az Alec Baldwin nevével fémjelzett 30 Rock-ban.