Vágólapra másolva!
Állítólag egy szerelmi ügy miatt verekedett össze egymással a Newcastle United két labdarúgója, Steven Taylor csapatkapitány és Andy Carroll. Az összetűzésben mindketten megsérültek: Taylornak az állkapcsa, Carrollnak a keze tört el.

A BBC értesülése szerint vasárnap délután, a Newcastle edzőközpontjában esett egymásnak a két játékos. Egy másik angol lap, a Daily Mail úgy tudja, hogy az eset hátterében egy nőügy áll: Taylor állítólag sms-üzeneteket kapott Carroll volt barátnőjétől, ezen dühödött fel az angol U21-es válogatott egykori csapatkapitánya, és emiatt esett neki Taylornak.

Taylor egy hosszabb térdsérülés után éppen a napokban kezdhette meg a könnyített edzésmunkát, a verekedésben eltört állkapcsa miatt azonban a szezon további részében már biztosan nem léphet pályára.

A huszonegy éves Carroll remek formában volt az utóbbi időben: a csatár legutóbbi tíz meccsén kilenc gólt szerzett, szombaton is az ő találatával mentett pontot a Newcastle a Bristol City otthonában. Carroll ellen egy másik verekedési ügy miatt decemberben vádat is emeltek, akkor egy szórakozóhelyen bántalmazott egy férfit. A Championshipben élen álló Newcastle kedd este Doncasterben játszik bajnoki mérkőzést.

Angliában rövid időn belül ez már a második nyilvánosságra került eset, amikor két futballista egy szerelmi ügy miatt veszett össze egymással. Januárban John Terryről derült ki, hogy viszonyt folytatott Wayne Bridge volt barátnőjével. Az ügy ugyan nem fajult testi sértésig, Bridge azonban lemondta a válogatottságtól, Terryt pedig megfosztotta a csapakapitányi címtől Fabio Capello szövetségi kapitány.