Majka és a hedonizmus

Vágólapra másolva!
"Rájöttem, hogy minden, ami az életben jó, az vagy erkölcstelen, vagy egészségtelen."  Hedonista gondolatok az ózdi származású rappertől. Az édes élet nagykövete Majka személyében mutatkozik be a 2030-ban péntek este.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=yeAmwkv1BZ79ggrI
Vágólapra másolva!

Majka debütál a héten a Life Network TV 2030 elnevezésű életmód sorozatában. A harmincegy éves rapper a tudatos hedonizmus két lábon járó mintapéldánya. Cigi, alkohol, éjszakázás, italozás, és meló ezerrel, ez a mérleg negatív oldala. A pozitív talán, hogy a fiatalember hiúságából fakadóan heti ötször jár edzeni kedvenc konditermébe.

Az éjszakai élet miatt a rapper élete teljesen felfordult, a nappalok és az éjszakák kicserélődtek. Hajnali négykor tud lefeküdni, és délben ébred nap, mint nap. Nyugtató teát iszik, hogy el tudjon aludni. A dohányzásnál sem tud mértéket tartani, napi másfél dobozzal szív el tizenkét éves kora óta. Persze a teljes képhez hozzá tartozik, hogy 2005-ben négy évre leszokott.

Ha már a függőségekről beszélünk, hősünk heti kétszer bulizik és fogyaszt rövidet, és tipikus játékfüggő. Órákat tölt az internet előtt, hogy megkapja napi póker adagját, aminek főleg a pénztárcája látja kárát.

A 2030-at ébresztőnek szánjuk azoknak a fiataloknak, akik hasonlóan állnak hozzá egészségükhöz, mint Majka. Ha látni akarod, hogyan küzd az a szívritmuszavarral élő sztár, nézd meg a 2030-at a Life Network csatornán!