2012-re futhat be a 3D-s játék

Vágólapra másolva!
Nagyon menő, de csak 2012-re lehet átütő siker a 3D-ben megjelenő játék az Electronic Arts igazgatója szerint. A Nintendo azonban már idén jelentkezhet az első 3D-s konzollal.
Vágólapra másolva!

Nem késett le még semmiről, aki nem próbálta ki a 3D-s látvánnyal kecsegtető videojátékokat. Az Electronic Arts vezérigazgatója szerint a speciális tévét vagy monitort igénylő programok 2012-re futhatnak be. "A forradalom előtt szükségünk van egy hadseregre" - mondta Riccitello az Industry Gamersnek adott interjújában. "Most viszont körülbelül 12 ember van amerikában, akinek van 3D tévéje, ezt nem nevezném seregnek" - folytatta az Electronic Arts feje.

Forrás: [origo]
Az Nvidia is gyárt
méregdrága 3D-s kiegészítőt a gamereknek

A legnagyobb játékkiadó cég elnöke arról számolt be, hogy a napokban próbált ki egy 3D-s megjelenítőkre tervezett játékot, amit az EA a 2012-es pénzügyi évre csúsztatott át. A program "hihetetlenül menő" volt ám a cég nem siet a kiadásával, mert nagyon kevés gamer rendelkezik a megfelelő megjelenítőeszközökkel. Riccitello várakozása szerint a Sony és a Samsung piacra való beszállásával felgyorsul a 3D-tévék forgalma.

Míg az EA 2011-12-re várja az erősebb, kísérletezőbb játékkiadók első komolyabb 3D-s próbálkozásait, a Nintendo megpróbál mindenkit megelőzni. A pletykák szerint jövő héten kezdődő E3 szórakoztatóipari kiállításon fogja bemutatni 3DS nevű hordozható, szemüveg nélkül használható térbeli megjelenítővel szerelt kütyüjét.