Az üzleti utazások vására nyílik a Hungexpón

Vágólapra másolva!
A 115 hazai cég mellett olasz, görög, cseh, osztrák és szerb kiállítók is bemutatkoznak a 29. Hoventa Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban október 19-22. között. Szerdától rendezik meg a vásárközpontban az üzleti utazások vásárát, a Business Travel Show-t is.
Vágólapra másolva!

A szakkiállításon bővült a tematika, a kiállítók között a korábbiaknál hangsúlyosabb a szállodaipar beszállítóinak jelenléte. Az idei kiemelt téma, a "Hotel and Restaurant Design", de emellett számos más témában rendeznek konferenciát és szakmai bemutatót.

Erdei János, a Magyar Szállodaszövetség elnöke elmondta: azt remélik, jövőre valamivel több lehet az ország promóciójára fordítható összeg, emellett azzal számolnak, hogy a cafeteria-rendszer keretében olyan lehetőséget teremt a kormány, amely serkenti a belföldi keresletet, csakúgy, mint az üdülési csekk.

Szerdától péntekig tart a Business Travel Show, amelynek főszereplői az üzleti turizmus lehetőségeit kínáló szállodák, vendéglátóhelyek, konferenciaközpontok és rendezvényhelyszínek képviselői.

A Business Travel Show két napja alatt közel 100 kiállító - luxusszálló, wellness- és kastélyhotel, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég, programgazda és számos egyéb, az üzleti utazáshoz kapcsolódó szolgáltató - várja a vállalati ügyfeleket. A kiállítást ebben az évben is szakmai konferencia kíséri. A rendezvényen és a konferencián való részvétel ingyenes, mindössze online vagy helyszíni regisztráció szükséges.

A kiállításhoz kapcsolódik az otkóber 20-21-én zajló Event Expo. Az idén a zöldrendezvények, az események lehető legkisebb környezetterheléssel járó megrendezéséhez szükséges technikákat, módszereket mutatják be.