Vásároljon stílust éjszaka! Stylewalker Night a belvárosban

Vágólapra másolva!
Pénteken ismét éjszaka lehet bebarangolni az V. kerület designüzleteit és stúdióit. Nemcsak éjfélig nyitva tartó üzletek várják a látogatókat, de divattörténeti túra, kedvezmények és feltörekvő művészek. Afterparti egy héttel később.
Vágólapra másolva!

November 19-én, pénteken este 7-től éjfélig immár sokadszor Stylewalker Night lesz az V. kerület designboltjaiban. Az este során a design iránt érdeklődők bepillanthatnak a kulisszák mögé, megismerkedhetnek feltörekvő művészekkel, nyereményjátékokon vehetnek részt, kedvezményesen vásárolhatnak vagy megtekinthetik az új kollekció debütálását.

A Stylewalker Night hatása egy egész hétre elhúzódik: addig érvényes ugyanis a 20% kedvezmény, amennyiben sikerül összegyűjteni öt üzlet pecsétjét a szórólapon. Most is lesz Deluxe és Kult túra névre hallgató séta a Uniquebudapest szervezésében, ahol divattal kapcsolatos anekdotákat és érdekességeket hallgatva túrázhatnak az V. kerületen át a résztvevők. A túra este fél 8-kor indul, találkozás a Ferenciek terén a Jégbüfé előtt. A novemberi rendezvényen a hét befejezésekét a Stylewalker Night csatlakozva a Budapest Art Fair-hez, a Műcsarnokban is megjelenik.

Forrás: Stylewalker
A Stylewalker Night térképe

Az Art Fairen kívül a Stylewalker Night az Art Moments by Hybrid nevű, szerdán kezdődő kiállítássorozathoz is csatlakozik. A "Klikkelj a kortásra" alcímen futó eseménysorozat 50 helyszínén 80 művész 600 alkotását lehet megtekinteni. A látogatók klikkjei és egy szakmai zsűri dönti el, ki lesz az a 30 fiatal kortárs művész, aki egy ún. Spicy Collectionbe tömörülve Magyarországot fogja képviselni Berlinben, Londonban, Rómában és Bécsben.

A Stylewalker Night afterpartiját egy héttel később, november 26-án, pénteken tartják az Ötkertben, Call Me Madame néven. A cím szellemében női előadók, bordélyházi hangulat, a Cherry Bomb nevű csajzenekar koncertje, kiállítás, a lemezjátszók mögött pedig csupa nő: a Matzaa & U'dyt duó, DJ Kilia és a neve ellenére szintén nő DJ Sanyi.

A Stylewalker Nighton résztvevő shopok, stúdiók és helyek listája itt.