Mindy McCready, 1975-2013

Vágólapra másolva!
Mindy McCready country-karrierje sikeresen indult, de drog- és egyéb problémákkal küzdött. Élettársa egy hónapja lőtte le magát.
Vágólapra másolva!

Az 1975-ben született Mindy McCready 1996-ban adta ki első lemezét, amelyből több mint kétmillió példány kelt el; Guys Do It All The Time című dala vezette a Billboard country-listáját. Későbbi lemezei már nem lettek ilyen sikeresek, és 2004-től kezdve inkább botrányaival került be a lapokba. Ekkor tartóztatták le azért, mert hamis receptekkel szerzett magának fájdalomcsillapítókat. 2005-ben részegen vezetett. Ugyanebben az évben barátja, Billy McKnight megverte és fojtogatta; gyilkossági kísérlettel vádolták meg. Később újra összejöttek, McKnight volt Mindy McCready első gyermekének atyja.

2007-ben és 2008-ban is rövid időt börtönben töltött. 2008-ban öngyilkosságot kísérelt meg, valamint túladagolta magát; majd csatlakozott a VH1 Celebrity Rehab with Dr. Drew című valóságshow-jához. 2010-ben megjelent róla egy szexvideó; ugyanebben az évben I'm Still Here (Még mindig itt vagyok) címmel adott ki lemezt. Gyermekét az énekesnő édesanyja nevelte. 2011-ben nagy nyilvánosságot kapott, ahogy a bíróságon küzdött fiáért. Miután neki ítélték, elmenekült vele, arkansasi otthonában tartóztatták le vele. 2012-ben így foglalta össze helyzetét: "Majdnem egy évtizede nem írtam slágert. Eltékozoltam a vagyonomat, tönkretettem az image-emet, . Megvertek, bepereltek, kiraboltak, letartóztattak, börtönbe zártak, kilakoltattak. De még mindig itt vagyok és harcolok."

2012-ben született második fia, élettársától, David Wilson producertől. Wilsont idén januárban találták holtan arkansasi házuk verandáján: lelőtte magát. Mindy McCready ugyanott, ugyanígy követett el öngyilkosságot.