A román negyedosztályon röhög a futballvilág

ACS Unirea Tritenii de Jos, AS Potaissa 2011 Turda, foci
ACS Unirea Tritenii de Jos, AS Potaissa 2011 Turda, foci
Vágólapra másolva!
Közel állt a bravúrhoz az ACS Unirea Tritenii de Jos labdarúgócsapata a román negyedosztályban, ugyanis úgy tűnt, sikerült pontot szereznie a toronymagas listavezető AS Potaissa 2011 Turda ellen. Egy kapitális bírói hiba és a megadott fantomgól azonban mindent megváltoztatott.

A hétvégi bajnokin a 83. percig úgy tűnt, a hazaiak lesznek elégedettebbek, hiszen a középmezőny alján tanyázó ACS Unirea Tritenii de Jos együttese a 83. percig 1-1-re állt a 17 ponttal előtte álló, a negyedosztályt toronymagasan vezető AS Potaissa 2011 Turda ellen.

Akkor azonban hihetetlen dolog történt, egy bal oldali szögletet követően Tot estében az oldalhálót találta el, mire a játékvezető gólt ítélt.

A hazaiak nem hittek a szemüknek, de sem a bíró, sem az asszisztense nem volt hajlandó megváltoztatni a döntését. A játékosok egy ideig azt fontolgatták, hogy levonulnak a pályáról, de végül hogy elkerüljék a büntetést, inkább maradtak, és úgy döntöttek, az utolsó öt percet mozdulatlanul állják végig. A 85. percben David így még lőtt egy gólt, végül a játékvezető 1-3-nál lefújta a mérkőzést.

Az ügy azonban nem ért véget, hiszen a megyei szövetség a televíziós felvétel alapján belátta, hogy a fantomgól valóban nem volt gól.

Ez bizony nem volt gól Forrás: Youtube

Viszont nem tudni, mi lesz a döntés, a hazaiak ugyanis csak az utolsó hét percet hajlandóak lejátszani, a vendégek viszont az egész találkozó újrajátszását kérik.