Elvesztette otthonát az áradásokban a Drót sztárja

Wendell Pierce, Selma
Wendell Pierce a Selma című filmben
Vágólapra másolva!
Tizenegy évvel azután, hogy a Katrina hurrikán lerombolta szülőházát New Orleansban, Wendell Pierce-nek, a Drót, a Ray Donovan, a Briliáns elmék és a Rossz anyák sztárjának Baton Rouge-i otthonát elmosták a louisianai áradások.
Vágólapra másolva!

Az 52 éves színész Twitter-oldalán közölte a hírt, hogy az ő otthona is egyike annak a több ezernek, amely az amerikai Louisiana államban múlt hét végén tombolt vihar (melynek során nagyon rövid idő alatt rekordmennyiségű, 18-25 centiméternyi eső esett) okozta áradások áldozatává vált.

Wendell Pierce a Selma című filmben Forrás: Paramount Pictures / Archives du 7eme Art / Photo12

Pierce Twitter-üzenetében azt is közölte, hogy emlékszik, milyen nagylelkűek voltak az emberek vele és családjával a Katrina idején, és hogy ezúttal az őt ért csapás ellenére maga is kész segíteni.

Egy későbbi posztban másokat is erre buzdított azzal, hogy kirakta az amerikai Vöröskereszt és egy élelmiszergyűjtő jótékonysági szervezet telefonszámát.

A színészt egyébként annyira megrázta az eset, hogy nem igazán tudta szavakba önteni érzéseit. A TMZ fent látható videójában csupán annyit tudott elmondani, hogy még nem tudja, mihez kezd, és hogy mindenét elveszítette. A riporter erőszakoskodására, miszerint üzenjen valamit a közösségnek, Pierce csak azt ismételgette, hogy ez egy „egyéni fájdalom".