Fura, bizarr plakátok jöttek ki a Walking Dead folytatásához

Walking Dead
Vágólapra másolva!
Különös plakátokkal, gumikacsákkal, mogyoróval, sárgadinnyével reklámozzák a The Walking Dead hetedik évadjának folytatását.
Vágólapra másolva!

Az AMC kiadott egy sor plakátot a The Walking Dead hetedik évadjának folytatásához – a jelenlegi szezon ugyanis éppen "téli szüneten" van, elkél a nézőknek az emlékeztetés.

A posztereken többnyire különféle tárgyak találhatók, gumikacsák, egy vödör, néhány sárgadinnye vagy egy marék mogyoró, ezeknek azonban mind meglehet a jelentése, ha belegondolunk. De nézzük először a képeket:

Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC
Forrás: AMC

Bizonyára mindegyik kép utal valamire, de nyugodtan belemagyarázhatunk mást is, ki tudja? A pletykák szerint az egyik következő rész egy elhagyott búcsúban fog játszódni, ez megmagyarázná a gumikacsákat, de valószínűleg annak is van jelentése, hogy a kacsák közül az egyik jóval koszosabb, mint a többi.

Ugyanígy érdemes figyelni például a sárgadinnyék elhelyezkedésére, hiszen három közülük szorosan egymás mellett van, a negyedik kívülállónak tűnik.

Vannak elsőre egyértelműbbnek tűnő plakátok is, erről például mit gondol?

Forrás: AMC

Nagyon úgy tűnik, hogy valaki meg fog halni a hátralévő epizódokban is, ugyanakkor az is lehet, hogy valaki nagyon el akar rejteni valamit a többiek elől. Még ennél is több plakát készült egyébként, összetört diókkal, véres tenyérlenyomattal, dinamittal, ezekből itt és itt tud szemezgetni, további értelmezési lehetőségekkel együtt.