Emily Ratajkowskinak mindene kilátszik

Emily Ratajkowski
Vágólapra másolva!
A gyönyörűséges modell-színésznő a napokban az Instagram-oldalára egy csodálatos fekete-fehér fotót rakott ki magáról, ami mellé azt írta, hogy valami különlegesre készül. A képen a sztár tőle szokatlan frizurával, frufrusan látható – ám ezt valószínűleg nem sokan veszik észre, hiszen Ratajkowski csupán kezeivel takarja a melleit.
Vágólapra másolva!

A sztár mögött a fényképen többen is látszanak, így vélhetően egy fotózás kulisszái mögé leshettünk be, de még nem tudni pontosan, hova fotózták a szépséget – annyi biztos, hogy az ígért különleges dolog már a werkfotóval teljesült.

Something special today

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Érdemes egyébként kicsit vissza is lapozni Ratajkowski Instagramján, hiszen a félmeztelen kép előtt egy olyat osztott meg, amin a miami tengerparton egy olyan bikiniben látható, amelynek felsőrésze szokás szerint pár mérettel kisebb a mellénél.

Az azelőtti fotón (amit ide kattintva érhetünk el) a modell ugyan ruhában pózol, ám a háttérben mögötte egy épület tetején saját fehérneműs hirdetése látszik, ami a DKNY számára készült vele. Ha ide kattintunk, akkor pedig még a május 1-jei Met-gálán viselt ruhában csodálhatjuk meg a színésznő gyönyörű dekoltázsát.

Miami

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Ratajkowski fényképeit nézve szinte hihetetlen, hogy a sztori szerint első modellmunkájáról még öt évvel ezelőtt haza akarták küldeni, mert a Treats! magazin fotósa túl „nyiszlettnek" találta. Az akkor húszéves lány ugyanis

egy teljes testét elfedő zsákruhában jelent meg, ami semmit nem mutatott elképesztő alakjából.

De szerencsére a szerkesztő közbenjárására kapott még egy esélyt, és amikor levetkőzött a munkához, mindenkinek leesett az álla. Később ez a magazinfotózás indította el a siker útján, így mindenki jól járt a dologgal.