Februárban kerül piacra az Energizer okostelefon

energizer power max p600s okostelefon android
Energizer Power Max P600S
Vágólapra másolva!
Nem csak a 4500 milliamperes akkujával okozott meglepetést.
Vágólapra másolva!

Feltehetően nem csak a mi figyelmünket kerülte el a tény, hogy már évek óta léteznek Energizer márkajelzésű okostelefonok. Ezekhez nincs sok köze a vállalatnak, a Kodakhoz hasonlóan csak licenceli a márkanevét, a mobilok mögött a fogyasztók számára ismeretlen cégek állnak.

Energizer Power Max P600S Forrás: Energizer

A The Verge jóvoltából most kiderült, hogy az Avenir Telecom jóvoltából februárban egy új Energizer okostelefon kerül majd piacra Európában. A név persze kötelez, így a mobil egyik fontos fícsörjét az akku jelenti, a gigászi 4500 milliamperes telep állítólag 12 óra beszélgetési időt és 16,5 napnyi készenléti időt biztosít. Manapság semelyik metrika sem túl fontos, de az akku puszta kapacitásából ítélve a telefon akár két napnyi erősebb használatot is kibírhat egy töltéssel. A másik érdekesség, hogy a méretes akkuhoz képest csak 9,8 mm vastag a készülék.

Energizer Power Max P600S Forrás: Energizer

Ezzel közel sem ért véget az Energizer Power Max P600S meglepő tulajdonságainak listája. A mobilban lekerekített szélű, 18:9 képarányú érintőkijelző található, a panel 5,9 hüvelykes és 2160×1080 pixeles. A hátlapján sem az ujjlenyomat-olvasó jelenti az érdekességet, hanem a dupla kamerás képalkotó rendszer, 5 és 13 megapixelesek a szenzorok. Az előlapi kamera 8 megapixeles.

Azért ezek elég trendi dolgok egy licencelt márkanevű telefonhoz képest.

A MediaTek Helio P25 lapkakészletes telefon kétféle hardveres változatban lesz kapható: az 3 GB RAM + 32 GB háttértáras 350 dollárba, míg a 4 GB + 64 GB-os kiadás 440 dollárba kerül majd, átszámítva olyan nettó 87 és 110 ezer forintokról van szó. Az árak korrektnek tűnnek a hardverhez képest, ám az rejtély, hogy ennyi pénzért miért nem sikerült a 7.0-nál frissebb Androidot telepíteni a készülékre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!