Debrencenben nyílik a Starbucks új kávézója

Vágólapra másolva!
A tavalyi szegedi debütálás után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca. A Starbucks a harmadik negyedévre tervezi a debreceni üzlet átadását, de az előkészületek már zajlanak.
Vágólapra másolva!

Az első vidéki üzletét 2017 októberében nyitotta meg a Starbucks, de már akkor tudni lehetett, hogy a vállalat további városokba is szeretne kávézót nyitni. A cég választása Debrecenre esett, az új helyszínen pedig 200 négyzetméteres kávézó nyílik majd, ahol összesen 15-en fognak dolgozni.

A cívisvárost a márka közép-európai vezetése a pezsgő egyetemi élet és a folyamatos kulturális és üzleti fejlődés miatt választotta célpontjának.

Illusztráció Forrás: Starbucks

A kávézó a már jól megszokott Starbucks-hangulatot idézi majd. A cég számára fontos, hogy a Starbucks Debrecenben is a kávéimádók úgynevezett harmadik helye legyen, ezzel állandó helyszínt teremtve a baráti találkozásokra és az üzleti megbeszélésekre egyaránt.

A munkatársak toborzása már megkezdődött.

A kiválasztott kollégák először a Starbucks saját baristaképzésén vesznek részt, hogy a nyitáskor megfelelő tudással és felkészülten várják majd a vendégeket. A kávézó pontos helyéről és a további üzletnyitásokról egyelőre nem állnak rendelkezésre információk, áll a vállalat közleményében.