Pár napig ingyenes a For Honor

for honor ubisoft videojáték
For Honor
Vágólapra másolva!
Ezúttal a Steamen szerezhető be a Starter Edition kiadás.
Vágólapra másolva!

Az Ubisoft nagy elvárásokat támasztott a tavaly februárban kiadott For Honor című játékával szemben, azonban a középkori jellegű környezetben játszódó, elsősorban többjátékos mókára tervezett, közelharcra fókuszáló termék számos technikai és játékmenetbeli problémával küzdött. Az elmúlt bő egy évben minden téren sokat javítottak rajta a fejlesztők, így idén júniusban az Ubisoft néhány napra ingyenessé tette a tipikusan 15 euróba kerülő Starter Edition kiadását, hogy megpróbáljon új játékosokat bevonzani.

For Honor Forrás: Ubisoft

A kiadó most úgy döntött, hogy újból eljátssza ugyanezt, a játék iránt érdeklődők 2018. augusztus 27-ig ingyen beszerezhetik a legolcsóbb kiadását. Ugyan a Uplay helyett ezúttal a Steamen osztogatja a játékot, azonban a futtatásához ettől függetlenül szükség lesz a Uplay számítógépes kliensprogramjára, és persze egy ingyenesen regisztrálható Uplay-fiókra.

A Starter Edition abban különbözik a For Honor drágább kiadásaitól, hogy 12 helyett csak 6 karakter közül választhatnak a játékosok, ráadásul a további karakterek feloldása a szokásosnál több játékbeli fizetőeszközbe kerül, azaz a Starter Edition tulajdonosainak többet kell „dolgozniuk" az elérhetővé tételük érdekében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!