Hivatalos az AirPods Pro

apple airpods pro fülhallgató headset
Apple AirPods Pro
Vágólapra másolva!
Hatékony aktív zajszűrés is került az új fülhallgatóba.
Vágólapra másolva!

Mindenféle felhajtást nélkülözve az Apple bejelentette a teljesen vezeték nélküli AirPods Pro fülhallgatóját. A terméket elsősorban a kiváló hangminőségre vágyóknak ajánlja, hiszen egyrészt alapvetően is kiválóan szól, másrészt a beépített mikrofonjai által kínált aktív zajszűréssel nagyrészt elnyomhatóak a kívülről érkező zajok, harmadrészt pedig még a viselője fülének az akusztikáját is figyelembe veszi a hangszínszabályzója.

Apple AirPods Pro Forrás: Apple

Az aktív zajszűrés elméletileg rendkívül hatékonyan működik, hiszen a füles másodpercenként kétszáz alkalommal vesz mintát a környezeti zajokból, és azokkal ellentétes hanghullámot sugározva kioltja azokat. A zajszűrés a fülhallgatók megérintésével bármikor ki- és bekapcsolható, továbbá a lejátszási listán való számváltásra is lehetőség van érintéssel. Az AirPods Pro persze headsetként is használható, telefonáláskor vagy videocsevegéskor is működnek a mikrofonjai.

Apple AirPods Pro Forrás: Apple

A kütyü egy töltéssel olyan 4,5 órányi folyamatos zenehallgatást tesz lehetővé, de a gyári tokja hordozható akkutöltőként is működik, így összesen 24 órányi zenehallgatásonként kell az egész füles + védőtok kombinációt feltenni a töltőre.

Apple AirPods Pro Forrás: Apple

A korábban látotthoz hasonlóan az új tokon is Lightning dugalj található, azonban a termék dobozában már egy Lightning – USB-C töltőkábelt találnak a vevők. További pozitívum, hogy az eszköz cserélhető füldugói a jobb hangzárás és illeszkedés érdekében rugalmasabb anyagból készültek, gyárilag háromféle méretű (kicsi, közepes, nagy) jár hozzá.

Az Apple AirPods Pro október 30-tól kezdve lesz kapható, bruttó 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!