Bajkai István: A választásoktól függetlenül is megkérdezzük az embereket

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az Országgyűlés üléséről, a nemzeti konzultációról, valamint az önkormányzatok hozzájárulásáról a járvány elleni védekezés kapcsán.
Vágólapra másolva!

A politikus, mint az Aranycsapat Testület alelnöke elmondta, kötelességük mindig megemlékezni a csodálatos labdarúgókról, most éppen Bozsik József és Lóránt Gyula halálának évfordulója kapcsán. Hozzátette, a maga korában olyan remek teljesítményt nyújtott ez a válogatott, ami világraszóló volt, a mai napig példát szolgál. de nem csak a sportban nyújtottak ezek a kiváló emberek nagyot, hanem munkaszeretetük, emberségük és hazaszeretetük is jelentős volt, ezért is kell rájuk folyamatosan emlékezni.

Bajkai István a Parlament szerdai ülésén az egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos jogszabály tárgyalásakor a Fidesz vezérszónokaként készül beszédre.

Ugyanakkor az teljes mértékben vitathatatlan, hogy szükség volt a rendeleti kormányzásra, már azért, mert az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetésekor még senki nem tudta, hogy milyen lesz a járvány lefolyásának a mérete, hány embert fog érinteni, mit jelent a járvány a Parlament munkájára nézve. Mindezek mellett azt is megjegyezte a képviselő, hogy számos országban hasonló módon történt a kormányzás, a rendeletalkotás.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.