Fontos meglátni, ki is Gyurcsány Ferenc valójában

Vágólapra másolva!
Már majdnem 20 ezren írták alá a Gyurcsány Ferenc fenyegetőzése elleni petíciót - mondta a TV2 Mokka című műsorában Rákay Philip, a petíció elindítója. A baloldal vezére vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház vezetőjét, illetve munkatársait, rajtuk keresztül mindenkit, aki mást gondol a világról. Rákay Philip az Origón óriási visszhangot kiváltó cikket írt Gyurcsány fenyegetőzéséről. Ezt követően a reakciókat látva petíciót indított, amelyhez  301 művész és közéleti személy csatlakozott, azóta pedig óráról órára nő az aláírók száma.
Vágólapra másolva!

Nem a mai kormánypártok gyilkolták meg a szabadságot, hanem maga Gyurcsány Ferenc és szellemi előképei – mondta Rákay Philip a TV2 Mokka című műsorában. Ilyen gondolatoknak nem szabadna elhangzania 30 évvel a rendszerváltás után – tette hozzá. Rákay szomorúnak tartja, hogy a baloldalon senki nem határolódott el ezektől a brutális mondatoktól, sőt a Momentum sietett mindenkit megnyugtatni, hogy nem fog senki a lámpavasakon lógni.

A kommunikációs szakember arról is beszélt, hogy ezek nagyon veszélyes mondatok, és meg kell látni, ki is Gyurcsány valójában. Az általa létrehozott petícióról azt mondta, hogy

Gyurcsány mondatai nemcsak Vidnyánszky Attiláról szóltak, hanem mindenkiről, akivel Gyurcsány nem ért egyet.

Eddig már több mint 17 ezren írták alá a petíciót – tette hozzá (az azóta eltelt néhány órában már megközelítette a 20 ezret az aláírók száma). A nyugati újbaloldali mozgalmak teremtenek békétlenséget és polgárháborús hangulatot a világban, és nem szeretném, ha olyan jelenetek lennének itthon, mint az Egyesült Államokban.

– mondta Rákay.

Gyurcsányék

Mint arról korábban beszámoltunk, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kuratóriumi elnökének a Kossuth- és Mejerhold-díjas rendezőt, Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját nevezték ki. Ezután a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc arról írt a Facebookon, hogy hatalomra kerülésük esetén Vidnyánszky Attilát és támogatóit, a magyar kulturális élet meghatározó személyiségeit, földönfutóvá teszik, minden értelemben. Rákay Philip az Origónak Gyurcsányék címmel írta meg gondolatait, a cikk óriási visszhangot váltott ki. Ezután tiltakozó aláírásgyűjtést indított, amelyet 301 művész, közéleti ember támogatott, azóta pedig majdnem 20 ezren írták alá.

Nagyon sokan aláírták már a gyurcsányi fenyegetőzés elleni petíciót Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Kovács Tamás

A Rákay Philip által indított petíciót itt lehet aláírni.