Titkolóznak a Star Wars-sorozatnál, mintha Boba Fett kavarná a szálakat

star wars, the mandalorian
Vágólapra másolva!
Hivatalosan még nem rendelték meg, de már javában készítik elő a The Mandalorian harmadik évadját, miközben testvérsorozatot is kaphat a produkció. Sok a bizonytalanság, de valami készül.
Vágólapra másolva!

A Disney igyekszik titokban tartani minden információt, ami az élőszereplős Star Wars-sorozattal, vagyis a The Mandalorian-nel kapcsolatos, így a tévéiparból ellentmondásos hírek érkeznek arról, hogy a harmadik évadot mikor kezdik el forgatni: novemberben vagy decemberben, netán csak jövő tavasszal?

The Mandalorian Forrás: Disney

A Deadline szerint az eltérő információk hátterében az áll, hogy valójában két sorozatról lehet szó, a The Mandalorian kaphat egy testvérsorozatot is. A lap úgy tudja, inkább egy Boba Fettről szóló széria forgatását kezdik el ebben a hónapban, a már bejáratott produkció harmadik szezonjába csak utána vágnak bele.

További találgatásra ad okot, hogy a hollywoodi gyártási folyamatokat nyomon követő Production Weeklyben már a novemberi forgatási listában szerepel a The Mandalorian harmadik évadja – csakhogy Buccaneer munkacímmel, így: "The Mandalorian 03 (w/t Buccaneer)".