Óriási vita volt mindkét Exatlon-csapatnál, újabb vizsgálata volt Franciskának

Exatlon
Vágólapra másolva!
Nagyon simán, 10-4-re verték a Kihívók a Bajnokokat.
Vágólapra másolva!
tv2

Könnyedén nyertek a kékek a hétfői adásnapon, ezzel visszavették a villát a piros csapattól, és előnyre is szert tettek, ellenfelük mínusz egyről indul csütörtökön, a végjátékon. A szerény faházba kényszerült Bajnokok közül leginkább Lencsés Luca borult ki. „Mintha beragadt volna valami az elején, nem engedték ki a tüzet" – zsörtölődött, de az egész csapat letargiában volt, egy-két kivétellel. Nagyon érződött, hogy nem volt ott a csapatot összetartó Franciska (kórházban vizsgálták), sem Ákos (kiesett pénteken).

TV2

A Bajnokok a korábbi sikerek után megint a régi, halovány formát mutatták, mint két hónapja, a műsor elején, nem csoda, hogy heves vita alakult ki a faház előtt. A kékek ellenben vigyorogva, énekelve foglalták vissza a komfortos villát, örültek annak, hogy vannak rendes falak (!), meleg víz, medence, székek, és nincs homok mindenfelé. „Mintha egy nyaralásra jöttem volna. A barátaimnak mondhatom ezt a hét embert" - mosolygott Gréta. A kékeknél is volt feszültség, legfőképp azért, mert Zsófi (aki ma is roppant gyenge volt) nem nagyon akar beilleszkedni a társaságba.

TV2

Késő este megérkezett Franciska is, mankón, bicegve: próbál pozitív lenni, de ezt olyan arccal mondta, mint aki épp reményeit veszti. MRI-vizsgálata is volt, az eredményt nem közölték vele.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?