Ingyen kérhető a tavalyi év slágerjátéka PC-re

among us innersloth
Among Us
Vágólapra másolva!
Még kivénhedt laptopokon is szépen elfut az Among Us.
Vágólapra másolva!

A vegyes fogadtatású NBA 2K21 osztogatása után most egy kétségtelenül kiváló játékkal tért vissza az Epic Games Store ingyenjátékos promóciója, magyar idő szerint 2021. június 3. délután 5 óráig az Among Us kérhető örökre a bolttól.

Among Us Forrás: Innersloth

Az indie partijáték eredetileg 2018-ban jelent meg elsőként mobilokra és számítógépekre, azonban a kis költségvetésű termékek javához hasonlóan elveszett a rengetegben. Tavaly viszont teljesen váratlanul gigasikerré vált, a koronavírus-járvány miatti otthonülés során rengeteg közismert twitches streamer és youtuber fedezte fel, így hirtelen az egekbe lőtt a népszerűsége.

Az Among Us egy 4-10 fővel játszható partijáték, amelyben a játékosok nagyobbik részének javítási feladatokat kell végeznie egy űrhajón, a kisebb táboruknak pedig szabotálniuk kell az erőfeszítéseiket, ki kell iktatniuk őket. A javításokat végzőknek dedukcióval még azelőtt fényt kell deríteniük az imposztorok kilétére, hogy azok végleg megakadályoznák őket a feladataik végrehajtásában.

Az Among Us számítógépek mellett jelenleg Android, iOS és Nintendo Switch rendszerekre érhető el, a keresztplatformos többjátékos módnak köszönhetően pedig lehetőség van a közös játékra az eltérő típusú eszközöket használók között. A játék valamikor idén jelenik majd meg Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 és PlayStation 5 platformokra.

A fenti képernyőképből sejthetően az Among Us számítógépes változatának nincs említésre méltó rendszerigénye: Windows 7 SP1 rendszerre, 1 GB memóriára és 250 MB szabad helyre van szüksége.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!