Babbanditák fenyegetik Nagy-Britannia lakosait

babkonzerv, bab, konzerv, konzervdoboz
Vágólapra másolva!
Nagy-Britannia egyes városaiban a gyerekek - egy új, bizarr őrületnek köszönhetően - sült babos konzerveket ürítenek különböző lakóházak küszöbjeire, illetve autófelhajtokra. A trend megfékezésének érdekében a rendőrség arra kérte a bolti eladókat, hogy kerüljék a fémdobozos étel értékesítést.
Vágólapra másolva!

A Mirror meglepő jelenségről számolt be, miszerint a brit lakosok fémdobozokban árult sült bab maradványokat találnak az ajtajuk előtt, illetve a kocsijukon. A fiatalok különböző közösségi oldalakon, főleg a TikTok platformján, babbanditák címszóval osztanak meg videókat arról, ahogyan a lédús ételt kocsifelhajtokra, illetve az emberek küszöbjeire kenik.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A nyugat-yorkshirei rendőrség annak érdekében, hogy megakadályozza a trend további terjedését, arra kérte a boltban dolgozókat, hogy ne adjanak el nagy mennyiségű babkonzervet a fiataloknak.

Továbbá múlt hónapban a Surrey-i rendőrség fellebbezést indított az ételpazarló banditák ellen, miután az ország egyik falujában, Wonershben, jelentős kárt hagytak maguk után.