Még mindig küzd a rák ellen a korábbi BL-győztes futballista

Gianluca Vialli
Gianluca Vialli a súlyos betegségéről beszélt
Vágólapra másolva!
Gianluca Viallinál 2017-ben diagnosztizáltak először hasnyálmirigyrákot, és továbbra is küzd a betegséggel. A Chelsea olasz legendája elmondása szerint jelenleg "karbantartási módban" van - írja a Mirror.

A Chelsea 57 éves legendájánál 2017-ben diagnosztizálták a betegséget, amit úgy nézett ki, hogy három év alatt teljesen sikerül legyőznie.

Azonban most úgy néz ki, hogy Vialli daganata sajnos megmaradt, de nem adja fel, folytatja a harcot a betegséggel.

Gianluca Vialli a súlyos betegségéről beszélt Forrás: AFP/Glyn Kirk

"Jól érzem magam, de az utam még nem ért véget" - mondta a korábbi támadó. "A nem kívánt vendég, ahogy én nevezem, még mindig itt van velem. Jelenleg karbantartó üzemmódban vagyok. A daganat még mindig ott van. Néha jobban észrevehető, máskor kevésbé."

"Továbbra is harcolok, mert még sok évig itt akarok lenni. Azt akarom, hogy még sokáig el kelljen viselnetek engem. Ezt az erőt a családomtól, a barátaimtól és mindazoktól kapom, akik ennyi bátorságot adnak nekem. Nem tudom eléggé megköszönni nekik."

Vialli a Cremonese, a Sampdoria, a Juventus, a Chelsea és az olasz válogatott színeiben játszott csillogó pályafutása során, és összesen 275 gólt szerzett. Edzőként irányította Chelsea-t és a Watfordot is, valamint tagja volt az idén Európa-bajnokságot nyerő olasz csapat háttérstábjának is.