Elbúcsúzott szurkolóitól az NFL ikonikus irányítója - videó

Cleveland Browns v Pittsburgh Steelers GettyImageRank2 Color Image nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
PITTSBURGH, PENNSYLVANIA - JANUARY 03: Ben Roethlisberger #7 of the Pittsburgh Steelers looks on after his final game at Heinz Field where he defeated the Cleveland Browns 26-14 on January 03, 2022 in Pittsburgh, Pennsylvania. Justin Berl/Getty Images/AFP (Photo by Justin Berl / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Minden bizonnyal utolsó hazai meccsén szerepelhetett kezdőként az NFL-ben a Pittsburgh Steelers irányítója, Ben Roethlisberger.

A Big Ben becenévre hallgató irányító a Cleveland Browns elleni 26-14-es siker alkalmával utolsó hazai meccsén léphetett pályára. Ben Roethlisberger a meccs után hosszú percekig búcsúzott a szurkolóktól a Heinz Fielden.

Ben Roethlisberger utolsó meccsén lépett pályára a Heinz Fielden Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Justin Berl

A 39 éves Roethlisberger nem volt csúcsformában, 46 passzából 24 passz volt sikeres, ezekkel 123 yardot szerzett a csapata. A kétszeres Super Bowl-győztes irányító az NFL történetének ötösik legtöbb yardot passzolt játékosa.

A Pittsburgh utolsó alapszakaszmeccsén a Baltimore Ravens otthonában lép pályára és csak egy győzelemmel juthatna a playoffba, de több eredménynek is kedvezően kellene alakulnia, hogy a Steelers ott lehessen a rájátszásban.