Évekig élt rettegésben Nótár Mary, nagyon eldurvult a helyzet

Nótár Mary
Vágólapra másolva!
Lezárult Nótár Mary és egykori kiadója között öt és fél éve húzódó per, mégpedig az előadó javára.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő hatalmas tehertől szabadult meg, amikor a bíróság kimondta a jogerős ítéletet: megnyerte a pert, amely egykori lemezkiadója és közte zajlott. Fellebbezésnek már nincs helye. Nótár Mary és a kiadója között 2016-ban romlott meg a viszony egy elszámolási vita miatt. Az énekesnő szerződést akart bontani, ez dulakodást eredményezett, Maryt korlátozták a szabadságában, amit már a bíróság is megerősített. Eleinte mégis a kiadó érezte magát fölényben.

Nekik viszont hétmillió kétszázezer forintnyi perköltséget kell megfizetniük, illetve mivel négy évig letiltották a megjelenéseimet, amit nem tehettek volna meg, kártérítést követelek. A kártérítés ötven és százmillió forint közé tehető, nagyságrendileg ennyivel károsítottak meg" - nyilatkozta a Blikknek Mary, aki a büntető-pert is megnyerte.

Forrás: facebook / Nótár Mary

A kártérítéssel kapcsolatos eljárás 18 hónapon belül lezáródik, és végre Mary is megkönnyebbülhet. "Maximális elégtétel, hogy végre kimondta a bíróság az igazságot. Én végig hittem az igazamban és az igazságszolgáltatásban. Szeretném lezárni végre ezt az ügyet. Még évekkel ezelőtt fogadtam meg, hogy kizárom a lelkemet ebből az egészből, próbálok eltávolodni tőle. Minden tárgyaláson ott voltam, velük ellentétben" - mondta.