Gáspár Győző elárulta, végül miért vállalták a TV2 felkérését

Gáspár Győző, Győzike
Vágólapra másolva!
A hírek szerint elkezdődött a TV2 népszerű reality műsorának forgatása, mely hosszú idő után tér vissza a képernyőre. Az Ázsia Expresszben olyan sztárok mellett, mint Király Viktor és Linda, Gelencsér Timi vagy Ördög Nóra, feltűnik a Gáspár házaspár is, akik eleinte óvakodtak a szerepléstől.
Vágólapra másolva!

Gáspár Bea elárulta, hogy első körben miért nem akarta vállalni a műsort.

„Amikor jött a felkérés, akkor én egyértelműen mondtam, hogy

Ahol éhesen, szomjasan, épp pisilni kell, de a hátizsák a hátadon, lehet hogy büdös is vagy, úgy bekopogni idegeneknek a házába, hogy: engedj be légyszi!" – idézi a Bors Gáspár Bea szavait. Győző azonban lebeszélhetetlen volt és sajátos stílusban elárulta, hogy mi döntött mégis az utazás mellett.

„Azért vállaltam el az Ázsia Expresszt, mert az idén nem volt már pénzünk nyaralásra, és úgy gondoltam, elviszem a feleségemet ingyen nyaralni. És még pénzt is nyerhetünk vele, mi leszünk az elsők" – mondta bizakodva a családfő, aki nyers őszinteséggel vallotta be a szereplés okát. Majd hozzátette, hogy a nézők arra számíthatnak tőlük, amit eddig is megszoktak, biztosan lesznek veszekedések, sírások és nagyon boldog pillanatok is.

Gáspár Győző, Gáspár Bea tv2