Arbiton Woodric - klikkes vinyl padlók gyűjteménye igényes vásárlók számára. Teljes egészében az Európai Unióban gyártott

Vágólapra másolva!
Fedezze fel a klikkes vinyl padlókat, amelyek új, minőségi szintet hoznak létre a padló tervezésben és -kialakításban. Az Arbiton Woodric 24 tölgy színt kínál, amelyek egyediségükkel örvendeztetik meg a vásárlókat. A vízálló és nagyon tartós, ásványi maggal rendelkező klikkes vinyl padlókat a dekorok nagyon alacsony ismétlődése és az egyedülálló mély dombornyomás jellemzi, ami kiemeli a fa mintázatát. Az Arbiton Woodric egy olyan kollekció, ami trendeket határoz meg a padlótervezésben, és még a legigényesebb vásárlói elképzeléseket is kielégíti.
Vágólapra másolva!
Forrás: arbiton.com

Az új Arbiton Woodric klikkes vinyl padlók olyan padlót alkotnak, amelyek megfelelnek azok elvárásainak, akik azt szeretnék, hogy a padló ne csak szép és egyedi, hanem hasznos is legyen. Az Arbiton Woodric 24 tölgy színből áll, két kollekcióra osztva - az alapkollekcióra, és a Real Wood Structure-rel (egyedülálló préselési technikával) gazdagítva. A kollekcióban megtalálhatóak mind a jelenleg leginkább várt, világos, földes tölgy árnyalatok, mind a merészebb minták, erős gyűrűs és repedéses szerkezettel.

Forrás: arbiton.com

Minden Arbiton Woodric vinil deszka ásványi maggal (HD Mineral Core) rendelkezik, ami rendkívüli használati kényelmet és olyan padlót alkot, ami miatt biztosan nem kell aggódnia.

Arbiton Woodric - lengyel gyártás, világminőség

A Decora az Ewifoam és az Arbiton márkák tulajdonosa. Nagy hangsúlyt fektet a „Kutatásra és Fejlesztésre", aminek a lényege a termékek folyamatos fejlesztése. A legújabb Arbiton Woodric kollekció a tervező és kutatócsoport sok éves munkájának eredménye, mely eredmény egy egyedülálló és egyedi vinil panel kínálat. Az Arbiton Woodric nagyon alacsony minta ismétlésődési gyakorisággal rendelkezik, így a felhasználók olyan padlót kapnak, amely megkülönböztethetetlen a természetes deszkáktól.

Forrás: arbiton.com

Arbiton Woodric – a megismételhetetlen

A vinil- vagy laminált paneleket vásárolni kívánó vásárlók által jelentett nagy probléma a gyakran ismétlődő minta kialakítás. Általában a klikkes vinyl padlók kollekcióiban csak néhány dekor található egy színen belül. Minél karakteresebb a minta, annál könnyebben megfigyelhetők olyan jellegzetes ismétlődések, amelyek természetes fa használatakor nem fordulnak elő. Mi van akkor, ha az ismétlések számát a lehető legnagyobb mértékben korlátozzuk? Vajon akkor a természetes benyomást kelthettük volna?

Forrás: arbiton.com

Pontosan ezt találták ki az A. Design Stúdió tervezői. Az egyedi színek kialakításakor ügyeltek arra, hogy az egyes színekben a dekorok száma elég nagy legyen ahhoz, hogy nagy szabad térben is nehezen felismerhetőek legyenek az ismétlődő minták.

Az Arbiton Woodric minden egyes színben kétszer annyi egyedi panellal rendelkezik, mint a legelterjedtebb vinylek. Mindegyik tökéletesen illeszkedik egymáshoz, ugyanakkor mindegyik olyan egyedi, mint egy természetes fatábla. Ugyanez a sokféle panel minta a kollekción belül vonatkozik a REAL WOOD STRUCTURE szinkron szerkezetű panelekre is, ami még egyedibbé teszi őket. Valószínűleg ez az egyetlen ilyen változatos kollekció az EIR-től a világon!

Ennek eredményeként az Arbiton Woodricot választó vásárlók ismétlődő minták nélküli padlót kapnak – egy vízálló, rendkívül tartós felületet, amely úgy néz ki, mint a természetes fa.

Ásványi mag – megszégyeníti a természetes fát

Az Arbiton Woodric paneleket ásványi mag jellemzi az SPC technológiával készült termékek közül. Kiváló választás azoknak, akik fapadlót – deszkát vagy parkettát – szeretnének. Életmódjuk azonban kizárja a puha, nem vízálló és sérülésveszélyes anyag használatát. Az Arbiton Woodric ásványi maggal rendelkező klikkes vinyl padlók, amelyek garantálják a mechanikai sérülésekkel szembeni magas ellenállást, a teljes vízállóságot és a természetes, gyönyörű megjelenést. Érdemes hozzátenni, hogy a Woodric panelek egyedi ANTISCRATCH Titanium Nano Layer réteggel rendelkeznek, amely a hagyományos panelekhez képest akár 30%-kal is növeli a karcállóságukat. Ezek olyan panelek, amelyek független tesztek során a legmagasabb használhatósági osztályt is elérték - ezért nem csak otthon, hanem még a nagy intenzitású irodákban is jól működnek.

Forrás: arbiton.com

Innovatív kialakításának köszönhetően az ásványi maggal rendelkező Arbiton Woodric vinil deszkák a legmodernebb padlófelületek, amelyek a piacon megtalálhatók. A korábbi burkoltok legjobb tulajdonságait ötvözi, a fától a klasszikus, időtálló dizájnig, a funkcionális csempétől a laminált paneleken át a lefektethető egyszerű padlózatig. Az Arbiton Woodric panelek ideális lehetőséget kínálnak, amikor fapadlót szeretnénk, de az életmódunk ezt kizárja. 100%-ban vízállóak, nem szívják fel a nedvességet, nem deformálódnak vagy nem színeződnek el annak hatására. Erős ütések (pl. nehéz tárgyak leejtése) sem károsítja őket. Alacsony hőellenállással rendelkeznek, aminek köszönhetően lehetővé teszik a padlófűtés hatékony használatát. Nagyon praktikusak, könnyen tisztán tarthatók, karbantartásuk pedig gyakorlatilag a legkönnyebb. És bár meleg, kellemes és egyedi textúrájuknak köszönhetően fának tűnnek, egy széles technológiai szakadék választja el őket a fától.

Arbiton Woodric színek - mindig tölgyfa padló

Az Arbiton Woodric kollekció 1220 mm x 229 mm méretű klikkes vinyl padlók gyűjteménye. 4 mm vastagok, ebből 0,55 mm a felső réteg. Szélesebbek, mint a hagyományos vinil deszkák, ezért természetes deszkára hasonlítanak. Akár 24 színben is elérhetőek az alapkollekcióban, EIR szerkezettel. Minden szín tölgy. A finoman fehérre meszelt mintáktól a világos tölgy árnyalatokon át, változó erezettséggel, a rusztikus deszkákig minden megtalálható. Ebből a kollekcióból nem hiányoznak a klasszikus színek sem, amelyek hátteret biztosítanak az időtálló dizájnnak is. Azok is értékelni fogják, akik azt szeretnék, hogy a padló jellegzetes és erős elem legyen. A vonzó ár a Woodric kollekció nagy előnye.

Forrás: arbiton.com

Különösen figyelemre méltó a Cavallion Oak dekor az EIR kollekcióból. Ez egy természetfeletti, meleg tölgy árnyalat, amely a minimalista skandináv enteriőrbe és a glam stílusú szobákba egyaránt illeszkedik. A természetes karaktert látható, de nem feltűnő növekedési gyűrűk fejezik ki. Ez a szín az egyik eladási siker, elsősorban a tökéletes színegyensúlynak és a semleges szerkezetnek köszönhetően.

Érdekesnek tűnik az ugyanabból a kollekcióból származó Brandon Oak dekor. Ezeket a paneleket enyhén rusztikus textúra jellemzi, jellegzetes függőleges repedésekkel, amelyek nagyon természetes, nyers táblákra emlékeztetnek. Ezek a panelek kellemesek lesznek mind egy hegyi nyaralóban, mind egy modern bérházban. A szerkezet tökéletesen visszaadja a famintát. Ezt a hatást a dombornyomás hangsúlyozza. Ennek eredményeként a padló nagyon természetesnek tűnik.

A Lakewood Oak, Peterson Oak és Stamford Oak színek kiemelkednek az alapkollekcióból. Az első egy nagyon otthonos dekor, számos tökéletlenséggel. A fa rajzolata nagyon áttekinthető, ennek köszönhetően a régi, gazdag történetű fa hatását kapjuk. Peterson Oak teljes ellentéte. Egy gondos, finom minta világos árnyalatban tökéletes, semleges alapja lesz bármilyen elrendezésnek. A Stamford Oak pedig valószínűleg a legnépszerűbb dekoráció, ha a tölgyfa padlóra gondolunk. Tökéletes egyensúlyban áll a fa frissessége és nyugodt megjelenése, valamint a gyűrűk és tökéletlenségek száma. Kétségtelenül ez lesz az Arbiton Woodric kollekció eladási slágere.

Ásványi mag – bevált módszer a teljes méretstabilitás érdekében

A HD Mineral Core az Arbiton szabadalma a kiváló, méretstabil vinilpadlóhoz. Az ásványi mag természetes kőzet ásványokból és modern polimerekből készül. Kivételes ütésállóságot biztosít és nagyon jól vezeti a hőt. Az ásványi maggal (HD Mineral Core) ellátott panelek gyönyörűek, mint a fa, és praktikusak, mint a járólap. Megjelenésükben megkülönböztethetetlenek a valódi fától, használatban pedig csempére hasonlítanak. A méretstabilitás lehetővé teszi akár 200 m2-es helyiségek leburkolását további tágulási hézagok nélkül. Így nincs szükség küszöbök vagy profilok használatára az ajtóban. Az ilyen típusú panelek sok rajongót szereztek, a felhasználók a megjelenésen és a praktikus szempontokon kívül mindenekelőtt a könnyű tisztíthatóságot és a szép szerkezetet dicsérik.

Európai termelés - minőség és környezetvédelem

Az Arbiton Woodric paneleket teljes egészében az Európai Unióban tervezték és gyártották. A legjobb minőségű termékről van szó, ezért a gyártó hosszú távú garanciát vállal rá. Ezenkívül a legmodernebb gyártósorok garantálják a gyártás legmagasabb minőségét és megismételhetőségét, valamint a legmagasabb ökológiai szabványoknak való megfelelést.

A COVID-járvány és a közelmúltbeli globális zavargások ráébresztettek minket arra, hogy az ellátási láncok mennyire törékenyek. Kezdjük magasabbra értékelni a beszállítók megbízhatóságát, kiszámíthatóságát, valamint a gyors szállítás lehetőségét alacsony minimum rendelési mennyiségek mellett. A helyi, európai gyártó jóval rövidebb szállítás mellett alacsonyabb CO2 kibocsátást is jelent, ezáltal sokkal környezetbarátabb terméket!

Az Arbiton Woodric egy olyan kollekció, amely minden tulajdonsággal rendelkezik az abszolút piaci sikerhez! A kiváló minőség, az SPC technológia és az ásványi mag kombinációja áttörő dizájnnal és vonzó áron a siker receptje.