Hiába várta az aggódó közönség Bodrogi Gyulát

Színház- és Filmművészeti Egyetem '56-os ünnepi megemlékezés, Uránia Filmszínház, Bodrogi Gyula
Vágólapra másolva!
Bodrogi Gyula Győrben tért volna vissza a színpadra a betegsége után, de végül nem jelent meg. Mi történt?
Vágólapra másolva!

Bodrogi Gyulát hiába várta a közönség Győrben egy Szenes Iván-emlékestre, pedig az eseményt több helyen is a nemzet színészével hirdették meg – ráadásul ezzel az esttel tért volna vissza a színpadra az után, hogy májusban az intenzív osztályt is megjárta, életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

Bodrogi a Blikk megkeresésére megnyugtatott mindenkit, jól van: "Ez egy le nem fixált esemény volt, nem volt biztos, hogy elmegyek-e, én pedig inkább úgy döntöttem, nem vállalom most ezt a kétórás utat" – magyarázta.

Bodrogi Gyula Fotó: Koncz Márton - Origo

Az őszi évadban viszont már mindenképp visszatérne a színpadra: "Úgy várom a szeptembert, mint egy fiatal gyerek. Jól jött ez a nyári szünet, azt azért el kell ismernem, hisz most volt időm regenerálódni és gyógytornázni. A családtól kaptam egy futópadot, azon edzem. 100-150-80 lépéses szakaszokban végzem a gyakorlatokat. Persze azért csak 88 éves vagyok, és a két nyolcas együtt komoly dolog ám! Edzés ide vagy oda, óvatos duhaj vagyok már, de nagyon várom a visszatérést. A lényeg, hogy a szívem most tökéletes, és a derekam is egyre jobban javul" – mondta.