Saját diákja ejtette teherbe a pornóst, és további 25 gyereket akar vadidegenektől

Vágólapra másolva!
Kirúgták az iskolából, miután kiderült, hogy a tanítás mellett pornózik is az észak-karolinai tanárnő. Ráadásul később egy volt diákjával is szexelt, és teherbe is esett. Azt mondja, szép emberekkel szeretné megtölteni a földet, ezért szeretne sok gyereket szülni, természetesen nem egy férfitól.
Vágólapra másolva!

A 33 éves amerikai Amy Kupps korábban tanárnőként is dolgozott egy középiskolában, ám amikor az igazgató rájött, hogy pornózással egészíti ki keresetét, kirúgta.

A nő ezután már csak a pornózással foglalkozott. Egy korábbi beszámoló szerint havi 25 ezer dollárt (8,5 millió forintot) visz haza az Észak-Karolinában élő hölgy - írja a Bors a Daily Mail alapján.

Amy Kupps később lefeküdt egy fiatalemberrel. Ugyan alkalmi partnere végig Miss Kuppsnak szólította, ám ennek egészen addig nem tulajdonított jelentőséget, amíg másnap reggel a fiú meg nem kérdezte, emlékszik-e rá korábbról. "Ekkor mondta el, hogy egy régi diákom, és még elő is vette az évkönyvét, hogy ezt alátámassza."

Ráadásul az egyéjszakás kaland után a volt tanárnő teherbe is esett. Úgy döntött, megtartja a babát.

Ráadásul úgy döntött, hogy nem is áll meg egy gyereknél, hanem jóval többet szeretne, akár 25-ig is hajlandó elmenni, ehhez pedig vadidegenek segítségét venné igénybe.

"Úgy érzem, a világ jobb hely lenne, ha sok szép ember lenne benne, így az én génjeimmel és idegen pasikkal annyi gyereket akarok legyártani, amennyit csak lehet" – magyarázta Kupps, aki a babákat nem tartaná meg magának, inkább abban gondolkozik, hogy béranyaként szülne másoknak szép utódokat.

Így aukcióra bocsátom a testemet, és aki a legtöbbet fizet, azé lesz – fejtette ki tervét a lapnak, de azt állítja, remélve, hogy ezt bárki elhiszi, hogy

nem a meggazdagodás a célja, egyszerűen a sok szép babával szebbé akarja tenni az életet az emberiség számára.

Lapozzon, mutatunk még róla korábbi képeket is!