Így búcsúzott el a Dancing with the Starsban vendégeskedő Facundo Arana

Vad Angyal, sorozat, szappanopera, telenovella, Facundo Arana, Lékai-Kiss Ramóna, Kiss Ramóna, sajtótájékoztató, sajtóesemény, 2022.10.06., Budapest, Dancing with the Stars világsztár vendégének Meet&Greet esemény, The Ritz-Carlton
Facundo Arana
Vágólapra másolva!
Nagy várakozások előzték meg Facundo Arana érkezését és szereplését a TV2 műsorában, a Dancing with the Starsban. Mind a tévénézők, mind a műsor készítői fájó szívvel vették tudomásul, hogy a sorozatszínész két hét vedégszereplés után máris búcsút vett a műsortól. Arana egy Instagram-bejegyzésben is elköszönt a magyaroktól és azoktól, akikkel megismerkedett az itt töltött idő alatt.
Vágólapra másolva!

Facundo Arana nagy reményekkel jött Magyarországra, bár rövid időt tölthetett nálunk. A bennfentesek elmondásai alapján nem tétlenkedett és szabadidejében sokat kirándult, hogy megnézze a budapesti látványosságokat. Iszak Eszter azt is elárulta Gelencsér Tímea háttérműsorában, hogy Arana már már sok jót hallott Gabriela Spanictól az országról, ezért nagyon izgatott volt a látogatás miatt.

A Vad angyal sztárja hivatalos Instagram-oldalán is elbúcsúzott a magyaroktól, akiket nagyon a szívébe zárt és reméli, hogy még visszatérhet hozzánk.

a Dancing with the Stars című műsorban, Budapesten... majdnem két hét tiszta adrenalin, nagyszerű emberekkel és nagyon tehetséges karakterekkel találkoztam szinte minden sarkon. Értékes történetekkel teli szívvel távozom. Nagyon szerencsés voltam, hogy ennyi nagylelkű emberrel dolgozhattam együtt! Az élő zenekar, a teljes technika, az összes produkció... Minden! Felejthetetlen zsenik vagytok! Nem tudom szavakkal kifejezni, milyen jól szórakoztam!" - ezekkel a sorokkal és pár kulisszák mögötti fotóval búcsúzott a sorozatsztár.