LEGO® kockákkal vidámabb a karácsony!

Vágólapra másolva!
Ha Neked is fejtörést okoz, milyen ajándékkal tedd boldoggá a gyermekeid karácsonykor, segítünk. A LEGO készletek ösztönzik a kreatív gondolkodást, alkalmat teremtenek a szülő-gyermek közötti minőségi időtöltésre, nem mellesleg elmozdítja a kicsiket a digitális képernyők előteréből.
Vágólapra másolva!
Forrás: emag.hu

A LEGO Csoport által készített 2022-es LEGO Play Well felmérés szerint a gyermekek 97%-a szerint a játék boldoggá teszi őket, míg a szülők 92%-a mondta, hogy a játék fontos szerepet tölt be a saját boldogságukban. Mind a szülők, mind a gyerekeik imádják az ünnep alatt együtt töltött időt, a LEGO® új készleteivel pedig még több közös játékot varázsol az ünnepi időszakba.

A karácsony ideális alkalom, hogy a szülők kiszakadjanak a mindennapok szürkeségéből, és igazán elmerüljenek a meghittségben, örömben és szeretetben és a gyermekeikkel töltött időben, akik izgatottan várják ezeket a különleges közös élményeket. Lássuk, mely LEGO készletekkel lesz legizgalmasabb a játék!

LEGO® DUPLO® Gőzmozdony (10874)

Ezt a szettet kisgyermeked most még könnyebben tudja irányítani, ráadásul többféle módon is játszhat vele. A „told és indul” motorral akár mozdonyvezető is lehet. Segíts gyermekednek elhelyezni az öt színes interaktív elemet a vasúti pályán úgy, hogy megszólaljon a vonatkürt, be- és kikapcsoljanak a lámpák és megálljon ott, ahol csak szeretné! Töltsétek le a kiegészítő alkalmazást, hogy még több játéklehetőséget oldjatok fel!

LEGO® Technic 42136 John Deere 9620R 4WD Tractor

A földművelés és traktorok iránt érdeklődő gyermekek imádni fogják a LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD Tractor 42136 építőkészletet. A járműhöz hatalmas kerekek, csuklós kormányzás és egy forgatható üléssel ellátott vezetőfülke tartozik. Az utánfutó valósághű működésének köszönhetően egész sor meglepetést tartogat. A készlet nyolc évnél idősebb gyermekek részére készült; az építés során rengeteg felfedezni való vár rájuk, miközben megépítik ezt a különleges járművet.

LEGO® Technic 42118 Monster Jam® Grave Digger®

Ha valami igazán különlegeset és menőt keresel a hét évnél idősebb gyermekeid számára, a LEGO® Technic Monster Jam Grave Digger® 42118 visszahúzós teherautó tökéletes választás. A járgányt hatalmas kerekek, tüzes és szellemes grafikák, illetve egy mozgatható zászló teszi igazán menővé. Igazi kettő az egyben játékról van szó, amely könnyedén homokfutóvá alakítható.

LEGO® Disney Princess™ Felülmúlhatatlan kalandkastély (43205)

A határtalan játék lehetőségeket kínáló szett öt minifigurát, öt LEGO állatkát, illetve egy digitális építési útmutatót rejt. A készlet fejleszti a gyerekek önbizalmát és beindítja az önfeledt játékhoz szükséges fantáziát és a kreativitást.

LEGO® NINJAGO® A Kristálykirály (71772)

Keltsetek életre fantasztikus jeleneteket a népszerű NINJAGO®: Crystallized sorozatból! Ez a szórakoztató építőjáték öt harcra kész minifigurát és digitálisan elérhető építési útmutatót tartalmaz, mely ingyenesen letölthető. Ideális építőkészlet a lelkes nindzsarajongóknak.

LEGO® Jurassic World (76946) Kék és Béta velociraptorok elfogása

Hatalmas kaland vár azokra a hat évnél idősebb gyermekekre, akik rajonganak a dinoszauruszokért; a csöppségek eljátszhatják a Jurassic World Világuralom című film akcióit, de akár saját történeteket is kitalálhatnak. A készlet egy megépíthető teherautót, motort és csapdafunkcióval ellátott dinoszauruszketrecet tartalmaz, de nem maradhatott ki a sorból a csirkecomb sem, ami tökéletes dinoszauruszcsalinak bizonyul.