Kínosan magyarázkodó izlandiak a magyar csodagyőzelem után, bírói bundabotrány, meztelenkedő sportolónők

MIKLER Roland Férfi kézilabda-vb - Magyarország-Izland meccs
Kristianstad, 2023. január 14. A magyar válogatott tagjai ünnepelnek, miután 30-28-ra győztek Izland ellen a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság második fordulójában, a D csoportban játszott mérkőzésen a svédországi Kristianstadban 2023. január 14-én. Jobbra Mikler Roland kapus. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Vasárnap is nehezen tudtuk – bár nem is akartuk – feledni a magyar válogatott Izland elleni bravúrját, de egy játékvezetőket érintő botrány miatt is a kézilabdáé volt a főszerep. Valamint a testüket mutogató sportolónőké és barátnőké, hiszen Cristiano Ronaldo és Esteban Ocon párja mellett Elle Brooke és Stollár Fanny is szexi képeket tett közzé magáról.

A férfi kézilabda-világbajnokságon Magyarország óriási hajrával fordította meg az esélyesebb izlandiak elleni találkozót. A skandinávok krikettszövetsége már a félidőben győzelmet ünnepelt a pofátlan üzenetében, utólag így magyarázkodásra szorultak. A mérkőzés az izlandiak mellett egy német fényképésznek is rossz szájízzel zárult, miután ellopták az autójából a felszerelését. Magyarországnak hétfőn Portugália ellen a csoportelsőség mellett az a tét, hogy a maximális 4 ponttal jut-e a középdöntőbe.

Az Izland elleni bravúrfordítás után Portugália ellen is a győzelem a cél Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Telekom Veszprém csapatát több ízben is érintette az a játékvezetői bundabotrány, amely azután tört ki, hogy egy jelentés 26 kézilabda-mérkőzésen vett észre olyan jeleket, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy a bírók szándékosan befolyásolják a végeredményt. Akad olyan játékvezetői páros is, amely jelenleg is a világbajnokságon tevékenykedik, de a tokiói olimpia férfi döntőjének bírói is a megvádolt nevek között szerepelnek.

Hiába figyelmeztették Georgina Rodríguezt a szaúd-arábiai hatóságok a szigorú öltözködési szabályok betartására, Cristiano Ronaldo 28 éves barátnőjét a közösségi médiába feltöltött képei alapján nem hatotta meg az utasítás.

A korábbi pornós bokszoló, Elle Brooke a ringben továbbra is veretlen Forrás: instagram.com/thedumbledong/

A szexi bokszolónő, Elle Brooke sem fogja vissza magát: előbb tangában mérlegelt, majd véresre ütötte ki ellenfelét, így továbbra is őrzi veretlenségét.

A francia Forma–1-es pilóta, Esteban Ocon barátnője, Elena Berri elsősorban modellkedésből él, ami a közösségi médiában megjelent képei alapján nem meglepő.

A magyar teniszezőnő, Stollár Fanny egy pihenés közben készült félmeztelen fotót tett közzé magáról az interneten, miután egy angliai tenisztornán az elődöntőig jutott el az előző héten.

A világbajnokság ideje alatt minden hír a magyar csapatról itt, az Origo live streamen.