Vágólapra másolva!
Waltner Róbertet február közepén küldte el a Paks, a távozása után most először szólalt meg. A Böde-ügyről is beszélt. 

"Nem tagadom, meglepett a döntés

– mondta Waltner Róbert a csakfoci.hu-nak arra a menesztésére szóló kérdésre - Amikor megtudtam, még a Debrecen elleni meccsünk hatása alatt voltam, amit a hosszabbításban veszítettünk el. Azon gondolkodtam, hogy a hétfői edzésen mit mondok majd a játékosoknak."

Hozzátette, ha a tavaszi eredményeket nézzük, akkor azok tényleg nem voltak a legjobbak. Négy meccsen két döntetlen játszottak és kétszer kikaptak.

Ez alapján meg lehet érteni, hogy edzőváltás mellett döntött a klub a tréner szerint. Van azonban egy másik vetülete is a dolognak.

Waltner Róbert őszintén beszélt a kirúgásáról Forrás: paksifc.hu

"Vannak tények, amelyek nélkül nem érdemes elmenni szó nélkül. Két hét alatt öt mérkőzést játszottunk, négy bajnokit és egy kupameccset, ráadásul továbbra is voltak sérült játékosaink.

Pedig, ha behúztuk volna azt a meccset, három pontra megközelítettük volna a harmadik helyezettet. A sorsolásunk sem volt a legszerencsésebb, hiszen a jelenlegi tabella első négy helyezettjével játszottunk."

A paksi időszakod nagy vihart kiváltott esete volt, amikor Böde Dániel kérte szerződése felbontását. Erről is beszélt Waltner Róbert.

Böde Dániel visszatérhetett a Paksba Forrás: ujpestfc.hu

"A rajt előtt őszintén elmondtam neki, hogy általában majd csereként számítok rá, nem kizárva persze, hogy kezdő is lehet, de olyan is előfordulhat, hogy nem fog pályára lépni. Mi egy centerrel játszottunk és Varga Barni nagyon jól játszott, szállította a gólokat. Éppen ezért

- árulta el az edző, aki hozzátette, sok sikert kíván a csapathoz visszatérő támadónak, ahogy természetesen az egész csapatnak szurkolni fog.

Waltner a héten elhunyt Lendvai Miklósról is beszélt, aki korábban a csapattársa volt Zalaegerszegen.

"Nagyon megviselt a halálhíre, nagyon sajnálom Mikit.

A külvilág számára kialakult róla egy kép, amit ő a kinézetével és a viselkedésével erősített is, de valójában egy csupaszív ember volt. Amikor együtt játszottunk, megtisztelt a bizalmával, megmutatta azt az énjét, amit csak kevesen ismertek. Egy érző és nagyon érzékeny ember volt. Még mindig le vagyok döbbenve."