Rugdosta, a haját tépte, kézzel és övvel is elverte a feleségét egy tatabányai testépítő

9 jel, hogy a párod nem szeret – hanem birtokol
párkapcsolat probléma erőszak bántalmazás vita veszekedés tettlegesség
Vágólapra másolva!
Jogerős ítélet született annak a tatabányai férfinak az ügyében, aki éveken át brutálisan verte a feleségét és rendszeresen tört-zúzott a három gyerekük előtt.
Vágólapra másolva!

A pár a három gyerekével élt egy tatabányai lakásban. Az erős, testépítéssel foglalkozó férfi már a házasságuk kezdete óta nagyon féltékeny volt a feleségére. Amikor éppen nem készült versenyre, ivott.

Ilyenkor rendszeresen verte a feleségét, de a haját is tépte, rugdosta, kézzel vagy súlyemelő övvel, övcsattal is megütötte.

Egyszer - 2017 - 2018 körül - a férfi annyira őrjöngött és tört-zúzott a lakásban, hogy a nő a gyerekekkel egy mezőre menekült előle, aztán az egyik rokonuknál töltötték az éjszakát. 2019. június 18-án a férfi az egyik gyerek szeme láttára megverte nőt, aki a szomszédoktól kérte, hogy hívjanak rendőrt.

Egy iskolai jelzés miatt 2020 végén gyámügyi eljárás indult a család ellen, ami miatt a testépítő csak idegesebb lett, egyre gyakrabban ivott és a feleséget okolta a történtekért.

Innentől kezdte a férfi mindennap tönkre tett valamit otthon, ordibált a feleségével, tárgyakat dobált a nőhöz, mindezt a gyerekek szeme előtt. A nő testén 8 napon belül begyógyuló sérülések keletkeztek.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

2021. március 21-én a férfi egyedül volt otthon a három gyerekkel. Legalább 10 doboz sört megivott, mire a nő hazaért. Amint meglátta, azonnal veszekedeni kezdett vele a gyámügyi eljárás miatt.

Tekergette a karját, kanalat nyomott a gerincébe, a haját tépte és konyhai eszközökkel dobálta.

Amikor a nő lehajolt, hogy felszedje az eldobált tárgyakat, a férfi tarkón dobta egy elektromos késsel, amitől a nő vérezni kezdett.

Nem sokkal ezután érkeztek meg a rendőrök, akiket az egyik gyerek hívott ki.

A férfit kiskorú veszélyeztetése és kapcsolati erőszak miatt a Tatabányai Járásbíróság

2 év, végrehajtásában 5 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

A bíróság ítéletében a próbaidő tartamára elrendelte a férfi pártfogó felügyeletét, és kötelezte arra, hogy tartsa távol magát a családjától, emellett két kiskorú gyermek vonatkozásában a férfi szülői felügyeleti jogát is megszüntette. Mindezeken túl a bíróság eltiltotta a férfit minden olyan tevékenységtől, amelyek során kiskorúval kerülhet kapcsolatba.