Különleges díjat nyert a Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője

Sebestyén Katja
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár leszek! első szériájából megismert Sebestyén Katja ma már háromgyerekes édesanya és az éneklés számára egy hobbi a család mellett. Sajnos az utóbbi időben sok családi tragédia érte, de próbál pozitív maradni. Bár az utóbbi időben sokat fogyott, mégis jó erőben van, nem riad vissza a fizikai munkáktól sem és elmesélte, hogy milyen különleges díjat köszönhet jó fizikumának.
Vágólapra másolva!

Sebestyén Katja ott spórol, ahol tud, ezért nemrég kőműves munkához látott, hiszen saját kezével újította fel a fürdőszobájukat. Számára nem jelent gondot, ha nehezet kell emelni, sem a piszkos munka, szereti a kihívásokat. Ma már egyre jobb kondícióban van, fontos számára a testmozgás, de korábban is jó erőben volt, aminek több díjat is köszönhet.

Sebestyén Katja elmondása szerint akkoriban született meg az első gyereke, ezért az is megedzette, amikor a babakocsit gyerekestől kellett cipelnie. Így történt, hogy egyszer egy fekvenyomó versenyen lépett fel, mint énekesnő és viccből úgy gondolta, hogy kipróbálja magát a versenyen is.

Megnyerhettem volna, de mivel még sosem csináltam ilyet, ezért sok időt vesztettem azzal, hogy elmagyarázták hogy kell megfogni a súlyt. De azért a 40 kilót 22-szer kinyomtam!" - mondta a Borsnak Sebestyén Katja, aki a rá következő három évben is nevezett és mind a háromszor meg is nyerte a fekvenyomó versenyt.

Sebestyén Katja Forrás: Sebestyén Katja, Instagram