Ma 16 éve tűnt el Madeleine McCann, itt a szülők nyilatkozata

Madeleine McCann, Julia Faustyna
Vágólapra másolva!
Madeleine McCann szülei új nyilatkozatukban azt írják, hogy nagyon várják az áttörést a nyomozásban, mivel 16 éve tűnt el a kislányuk.
Vágólapra másolva!

Kate és Gerry McCann jelezte, hogy a 2007. május 3-án eltűnt Madeleine természetesen még mindig nagyon hiányzik nekik, miközben reménykednek abban, hogy újra láthatják őt. Talán a világ leghíresebb eltűnt gyermekéről van szó, dokumentumfilmek és cikkek ezrei próbálták megfejteni a rejtélyt, amelyre máig nincs egyértelmű válasz - viszont pont az elmúlt hetekben került újra a hírek közé az eset, egy lengyel nő meghökkentő állításai miatt.

Madeleine McCann és a lengyel nő, aki úgy hitte, ő az Forrás: --

"Nehéz szavakat találni arra, hogy kifejezzük, mit érzünk. A rendőrségi nyomozás folytatódik, és várjuk az áttörést. Köszönjük mindenkinek a támogatást, ez tényleg sokat segít" - írták a szülők. Madeleine három éves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban töltött családi nyaralás alatt, most közel 20 éves lenne, ha még életben lenne.

Forrás: AFP/Handout

A szülők várhatóan ma (május 3-án, szerdán) a Leicestershire állambeli Rothley-ben, szülőfalujukban tartanak imaestet, hogy megemlékezzenek eltűnt lányukról. A házaspár mindig is reménykedett abban, hogy Madeleine-t élve és egészségesen találják meg.

Az ügyről a cikk alatt olvashat hosszabban.