Máris szakíthatott Marics Peti és új barátnője

Kovács Gyopár
Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Marics Peti nem túl kitartó a párkapcsolatait illetően, ugyanis Tóth Andival való gyors szakítását máris egy újabb követte. Bár sokan úgy gondolták, hogy nagyon rövid volt az énekesnő és az énekes kapcsolata, de Maricsnak sikerült a saját rekordját megdönteni, ugyanis úgy fest, hogy mostani barátnőjével is véget ért a szerelem pár hét után.
Vágólapra másolva!

Nemrég vált bizonyosság, hogy több van barátságnál Marics Peti és a szexi, fiatal színésznő, Kovács Gyopár között, aki az énekes több klipjében is szerepelt. Nemrég még a ValMar egyik fellépésére is elkísérte, ahogyan azt annakidején Tóth Andi is tette, de máris a szakításukról szóló pletykák terjednek.

Kovács Gyopár és Marics Peti máris szakíthattak Forrás: https://www.instagram.com/kovacsgyoparr/

A pletyka szerint Gyopár az Ütős ötös forgatása óta van a képben... Milán anyukájával álltak egy ideig. Gyopáron egy farmerdzseki-szerűség volt"- írta korábban egy Reddit felhasználó, aki biztos volt benne, hogy Kovács Gyopár és Marics Peti egy párt alkotnak.

Pár nappal később Marics Peti súlyosan megsérült a Budapest Park színpadán, egy fellépés közben, azóta is gipszben lábadozik, mivel eltörött a bokája.

Mindeközben Kovács Gyopár épp Horvátországban nyaralt, így nem tudott párja segítségére sietni. Amit sokan furcsának találnak, hogy azóta sem látogathatta meg a sérült zenészt, aki jelenleg ágynyugalomra van ítélve. Bár a fiatal színésznő már hazatért a nyaralásról, kötelessége azonnal Szegedre szólította, ahol egy előadásra készülnek.

Így sokan találgatnak azzal kapcsolatban, hogy vajon kibírja-e a kezdődő kapcsolat a nagy távolságot, vagy valóban csak futó kaland volt Marics és a színésznő között - írja a Ripost.

Marics Peti sérülése óta gipszben van, akár két hónap is lehet, mire felépül Forrás: Marics Peti Instagram