Újabb csavar Valkusz Milán és Marics Peti szerelmi életében

EFOTT, 2023, Velencei-tó, Sukoró, fesztivál
Sukoró, 2023. július 13. Marics Péter (b) és Valkusz Milán a Valmar együttes koncertjén az EFOTT fesztivál első napján a Velencei-tó melletti Sukorón 2023. július 12-én este. A fesztivált július 12-16. között rendezik a Fejér vármegyei településen. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
A Valmar együttes két tagjának szerelmi életétől már egy jó ideje hangos a sajtó. Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata címlapok témája volt hónapokig, az énekesnőt követte a színésznő, Kovács Gyopár. Árpási Petráról, Valkusz Milán párjáról sem feledkeztek meg azonban a lapok.
Vágólapra másolva!

Nincs nap, hogy a rajongók ne találnának ki valamit a fiúkról vagy éppen párjaikról. Ebből lett elege nemrég Gyopárnak.

Ha valaki közel áll hozzám, azt szeretem, és talán az ilyen személyek bántása jobban fáj nekem, mint nekik. Kérlek, tartsátok tiszteletben az ő életüket – írta akkor a színésznő, aki feltehetőleg továbbra is Marics Peti barátnője, ugyanis Árpási Petra egy vele közös rövid videót osztott meg Instagram oldalán. A Campus fesztiválról jelentkeztek be, ahol a ValMar is fellépett.

Úgy tűnik a lányok jó barátnők, de az is kiderül a felvétel alapján, hogy Petra és Milán továbbra is egy párt alkotnak.

Nemrég azon aggódtak a rajongók ugyanis, hogy elromolhatott a kapcsolatuk, mióta Peti visszaköltözött a zenészhez, mivel Petra eltűnt a házból.

Forrás: MTI/Vasvári Tamás