Óriási károkat okozott a vihar Sasvári Sándornak

Sasvári Sándor
Vágólapra másolva!
Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas magyar színművész csömöri birtokán is hatalmas pusztítást végzett a szombat hajnalban érkező vihar, mely országszerte okozott óriási károkat. A színész nemcsak magáért és családjáért, hanem állataiért is felelősséggel tartozik, ezért óvintézkedéseket tett a biztonságuk érdekében, de még így sem tudott elébe menni a hatalmas károknak, melyek otthonukban keletkeztek.
Vágólapra másolva!

Sasvári Sándort is halálra rémítette a pusztító vihar szombat hajnalban, elmondása szerint még életében nem látott ilyen erővel tomboló felhőszakadást. Szerencséjére előre gondolkodtak, így sikerült megelőzni azt, hogy lovaikkal baj történjen, de volt, amit nem tudtak megakadályozni.

A birtokot viszont nem tudtuk védeni, persze, amit tudtunk, kintről bevittünk, de a gyönyörű, hatalmas fáink nem úszták meg. Persze, bent a házban is hallottam hajnalban, mekkora a vihar. Sose éltem át ehhez még csak hasonlót sem! Bentről is félelmetes volt, de arra a képre nem lehetett felkészülni, ami kint fogadott" - mesélte Sasvári, aki elmondása szerint az állatok nyáron kinn tartózkodnak, de ilyen esetben mindig beterelik őket.

A színész-énekes bár tehetetlenül nézte, ahogy az eső és a hatalmas szél pusztítást végez a birtokon, nem sokáig tétlenkedik, mihelyst lehet, elkezdi helyreállítani a vihar miatt keletkezett károkat.

Persze nem ijedünk meg, ahogy lehet, nekiállunk a helyreállításnak, és bízunk benne, a szombat esti vihar már kegyes lesz hozzánk!" - zárta a Ripostnak Sasvári Sándor.

Sasvári Sándor igyekezett lovait menteni a szombati viharban Forrás: MTI/Nagy Lajos