Kim Kardashian folyamatosan gazdagodik a válása óta

Kim Kardashian 2022 Baby2Baby Gala GettyImageRank3 Color Image arts culture and entertainment celebrities Horizontal
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 12: Kim Kardashian attends the 2022 Baby2Baby Gala presented by Paul Mitchell at Pacific Design Center on November 12, 2022 in West Hollywood, California. Rodin Eckenroth/Getty Images/AFP (Photo by Rodin Eckenroth / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian a hírek szerint jó úton halad, hogy megduplázza a nettó vagyonát a Kanye Westtől való válása óta. Miközben a rapper anyagi nehézségekkel küzd, és már nem is milliárdos, Kardashian üzleti birodalma folyamatosan bővül.
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian vagyona jelenleg 1,7 milliárd dollár, és ennek jelentős része a SKIMS nevű divatmárka sikerének köszönhető. A vállalat idén már 4 milliárd dolláros értékeltséget ért el. A Forbes akkor azt írta, hogy

Kardashian csak ennek köszönhetően 500 millió dollárral növelte a vagyonát.

A SKIMS azonban további terjeszkedést tervez, ami valószínűleg jó hatással lesz Kardashian vagyonára is. A vállalat ugyanis bejelentette, hogy megnyitja az első fizikai boltját az Egyesült Államokban.

Kim Kardashian lendületesen növeli a vagyonát a válása óta Forrás: Getty Images for Baby2Baby/2022 Getty Images/Araya Doheny

A cég arra készült, hogy 2024 elején nyitja meg a boltot Los Angelesben, és már le is foglaltak egy 465 négyzetméter területű üzlethelyiséget. Emellett a SKIMS aktívan vizsgálja annak lehetőségét, hogy 2024 végéig további üzleteket nyisson különböző amerikai városokban.

Ráadásul Kardashian az Egyesült Államokon kívül is terjeszkedne, olyan piacokon, mint Párizs és Hongkong.

A SKIMS értékének növekedése és a vállalat terjeszkedése (valamint Kardashian egyéb üzleti érdekeltségei) következtében tehát a híresség hamarosan megduplázhatja a vagyonát a 2022-es válása óta.

Forrás: The Richest