Kiderült, mennyi idejük maradt az ukránoknak

war Horizontal orosz ukrán háború
Ukrán civil egy 5 napos gyorskiképzésen
Vágólapra másolva!
Rick Scott floridai republikánus szenátor "hihetetlennek" nevezte hétfőn, hogy a Demokrata Párt a szenátusban továbbra is visszatartaná az amerikaiaknak nyújtott katasztrófaelhárítási segélyt, ha annak elfogadását nem kötik össze az Ukrajnának nyújtott támogatással, írta meg a Breitbart.
Vágólapra másolva!

A Breitbart is megírta, miszerint Twitter- (X-) bejegyzésben fakadt ki Rick Scott floridai szenátor, hogy

a Demokrata Párt az amerikai kongresszusban az Ukrajnának nyújtott újabb pénzügyi támogatás elfogadásához kötné a nyáron az Egyesült Államokat pusztító hurrikánok áldozatainak kártérítését.

Joe Biden elnök politikai akaratát tükrözi, hogy az amerikaiaknak szánt katasztrófaelhárítási pénzeket összekötnék az Ukrajnának szánt 24 milliárd dolláros támogatással. Mind a pénzügyi segítség létjogosultsága, mind hatásfoka megkérdőjelezhető, ha figyelembe vesszük Mark Milley tábornok, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnökének szavait, aki szerint

Ukrajnának alig egy hónapja maradt arra, hogy jelentős eredményeket érjen el az ellentámadásban.

Rick Scott és Marco Rubio floridai republikánus szenátorok ezzel szemben azt akarják, hogy ne Ukrajna támogatásához kössék a kártérítéseket és a katasztrófaelhárítást, hanem azonnali segítségnyújtásért lobbiznak a kongresszusban Florida állam számára.

- tette hozzá Rick Scott.