Újabb sejtelmes üzenetet küldött Tóth Gabi - fotó

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi a válásának bejelentése óta sem beszélt a magánéletéről és a szakítása valódi okairól. Azóta is sokan találgatnak, vajon mi állhatott a háttérben és hogyan érzi magát valójában. Az énekesnő leginkább a közösségi oldalán közzétett bejegyzésekkel utalgat arra, hogy éppen milyen állapotban van, a legutóbbi ilyen üzenetével meglepte az embereket.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentették be, hogy véget ért a házasságuk, a séf szinte azonnal el is költözött az idén tavasszal közösen vásárolt családi házukból. Egyikük sem osztott meg részleteket azóta sem arról, hogy mi vezetett a döntésükhöz.

Tóth Gabi azóta a Fricska táncegyüttes egyik tagjának, Papp Máté Bencének az oldalán keresi a vigaszt, és kislányából próbál erőt meríteni a továbblépéshez. Krausz Gábor pedig a Dancing with the Stars negyedik évadára készül, ami teljesen leköti egyéb munkái mellett.

Tóth Gabi sejtelmes üzenetei valószínűleg a sztárséfnek is szólnak, melyekkel próbálja elmondani, hogy már továbblépett. Legutóbbi képén csábos nézéssel, tőle szokatlan szettben pózol a kamerának és mindenkinek csodás őszi hetet kíván.