Kiderült, minek köszönheti látványos fogyását a TV2 sztárja

Nyári, Darinka, Kiss, Ernő, Zsolt,
Vágólapra másolva!
Nyári Darinka és férje, Kiss Ernő Zsolt az utolsó meleg nyári napokat is kihasználta, legutóbb egy ökofarmon jártak. Céljuk visszatalálni a gyökerekhez. A színésznő idén nyáron kiképezte magát a gyógynövényekről, a legtöbbet messziről megismeri, ez nem is csoda, hiszen 12 kilós fogyását nekik köszönheti.
Vágólapra másolva!

"Erdélyi vagyok, nekem mindig is hiányzott a vidék, miután elkötöztem otthonról. Amikor megismertem Darinkát egyértelművé vált, hogyha lesz gyerkőcünk, akkor őt valahol vidéken fogjuk felnevelni, mert tőlem azért a nagyvárosi lét messze áll" – kezdte Kiss Ernő Zsolt, aki feleségével igyekszik természetközeli, fenntartható élet élni a hétköznapokban is. "Pomázon, az anyukámmal együtt élünk egy nagy kertes házban. Neki van egy veteményese, aminek a gondozásába besegítünk mi is, és így nyáron házi paradicsomot, paprikát, cukkinit eszünk" – vette át a szót Nyári Darinka.

Forrás: Nyári Darinka

– mondta a színész.

Forrás: Nyári Darinka

Idén tavasszal azonban rátaláltam egy testsúly csökkentő innovátorra, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz. A természet az évek óta tartó harcomat is segíti végre elengedni. Jó kis anyagokból áll, ilyen például a banaba fa levele, amely a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, a többi pedig kiürül. De ott van az indiai csalán, amit én csak soványság faktornak hívok, ez az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős. Nem kellett lemondanom a kedvenc ételeimről, a kúra hatására jóval kisebb adagokkal jól lakom. Végre jól érzem magam a bőrömben, energikusnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam" – vallotta be a színésznő.