Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a sok titkolózás ellenére is szinte biztos, hogy egy párt alkot a TV2 két sztárja, T. Danny és Kecskés Enikő, akik hivatalosan még nem vállalták fel a kapcsolatukat. Korábban pletykáltak arról, hogy szakítottak, de a modell tegnap felbukkant a Dancing with the Stars közönségének soraiban.
Vágólapra másolva!

Bár az önmagában nem jelentene semmit, hogy az Ázsia Expressz sztárja, Kecskés Enikő is szereti a táncos show-t, és szívesen követné élőben végig az eseményeket, de most újabb bizonyíték került elő arról, hogy valóban egy párt alkothat T. Dannyvel. A fiatal énekes jelenleg Lissák Laura oldalán száll versenybe a Dancing with the Stars negyedik évadában.

Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek az Ázsia Expressz legújabb évadában Forrás: TV2 Sajtószoba

A szerelmesek végül úgy leplezték le magukat, hogy a modell nemcsak a helyén ücsörgött a műsor ideje alatt, hanem a szünetben odament az énekeshez, akivel összebújva beszélgettek a színfalak mögött. Bár kínosan ügyeltek arra, hogy ne legyen egyértelmű, mi zajlik közöttük, a stúdióból sem együtt távoztak, de volt, aki kiszúrta, hogy T. Danny a színpadról még puszit is dobott modell barátnőjének.

még abban a fázisban vannak, amikor bármi lehetséges. Egy azonban biztos, hogy kedvelik egymást" - árulta el a Blikknek egy közös ismerősük. A párosról készült fotót a linkre kattintva tudja megtekinteni.

T. Danny a Dancing with the Stars első élő show-jában, Lissák Laurával Fotó: Ladóczki Balázs - Origo