Megdöbbentő dolog történt Tóth Gabi és Majka között a botrányuk óta - videó

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Korábban már megírtuk, Majka nagyon megsértette Tóth Gabit a Sztárban sztár leszek! múlt heti adásában. Egy héttel az eset után ismét megszólaltak az érintettek, kiderült, azóta már telefonon is beszéltek.
Vágólapra másolva!

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a Sztárban sztár leszek! színpadán táncolt először együtt a tévéképernyőn Tóth Gabi és Papp Máté Bence, az énekesnő most már nyíltan vállalja, hogy a Fricska táncosával alkot egy párt, akit a TV2 élő műsorában meg is csókolt a színpadon. A produkciót Majka nem bírta szó nélkül hagyni, keményen odaszúrt Tóth Gabinak.

Jöhetsz vissza jövőre extra produkciónak!" – mondta Majka, aki ezzel megsértette az énekesnőt. Nem esett nehezére azonban bocsánatot kérni.

"Nem ez volt a célom, egy rosszul elsült poén" – magyarázta a mester. Tóth Gabi nem haragudott sokáig.

Ő az az ember, akire mindig lehet számítani, és aki hajnali kettőkor is felveszi a barátainak a telefont, ha baj van. Imádom a humorát is, rengeteget poénkodunk akár szarkasztikusan is, sok minden belefér a viccelődésbe kettőnk között. Most azonban túl messzire ment, mert a show kedvéért túl sokat áldozott be egy poénért. Tisztelem benne, hogy bocsánatot tud kérni, amikor túl messzire megy, és ez most is így volt. Megbeszéltünk utána mindent, nincs bennem harag, a show pedig megy tovább" – mondta az énekesnő.

A szombati adás elején az látszott, Tóth Gabi nem felejt, de elárulta, beszéltek telefonon is műsortársával.

– magyarázta viccesen, némi sértettséggel a hangjában Papp Máté Bence párja.